Web Toolbar by Wibiya Ρόδος: Έχασαν τη γατούλα της από ξενοδοχείο ζώων! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ρόδος: Έχασαν τη γατούλα της από ξενοδοχείο ζώων!

Η γατούλα της φωτογραφίας αφέθηκε από την ιδιοκτήτρια της σε ξενοδοχείο ζώων που διατηρεί εκπαιδευτής στη Ρόδο. Η ιδιοκτήτρια επέλεξε την πανσιόν για να αφήσει τα ζώα της, ένα σκυλάκι και ένα γατάκι όσο θα έλειπε για διακοπές. 

Η γάτα σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπαιδευτή χάθηκε στις 19/8, την ημέρα που θα επέστρεφε η ιδιοκτήτρια της. Την μέρα εκείνη, η κυρία κάλεσε για να δει αν είναι όλα καλά και τότε πληροφορήθηκε ότι το ζώο της χάθηκε! Ο εκπαιδευτής ισχυρίστηκε ότι είχε χάσει...τα τηλέφωνα της κυρίας και έτσι δεν μπόρεσε να την ενημερώσει! Πώς μία πανσιόν με διαφημίσεις και επαγγελματική παρουσία δεν έχει αρχείο σε υπολογιστή ή έστω σε τετράδιο με τα τηλέφωνα των πελατών της είναι απορίας άξιο!

Η κυρία μας καταγγέλει ακόμα ότι ο εκπαιδευτής επέδειξε πλήρη αδιαφορία όταν εκείνη πήγε και έψαχνε για το ζώο στα γύρω χωράφια! Της είπε να μην προσπαθεί άδικα και ότι θα..''έχει το νου του μήπως την δει από το παράθυρο''. Πέραν από τη στεναχώρια της κυρίας για το άτυχο ζώο, ο εκπαιδευτής της ζήτησε χρήματα για το σκυλάκι της που είχε επίσης φιλοξενήσει, χωρίς να δείχνει καμία μετάνοια για το λάθος του, που έχασε το γατάκι!!!


Η κυρία είναι απεγνωσμένη και μας περιέγραψε πολύ ψύχραιμα το γεγονός. Δεν ξέρει πού να στραφεί και κυρίως πώς να βρει ξανά τη γατούλα της, που ήταν παρέα με το σκυλάκι της.


Η γατούλα, όπως ισχυρίστηκε ο εκπαιδευτής, το έσκασε από το περιφραγμένο κλουβί της..από παράθυρο σε ανάκλιση. Λέει ότι είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο.


Πέρυσυ, η ίδια κυρία είχε πάει στην ίδια πανσιόν για φιλοξενία μόνο το σκυλάκι της. Όταν το είχαν πάρει πίσω, το ζώο ήταν πολύ αδύνατο. Πράγμα που μπορεί όμως και να είναι από το άγχος που έμεινε μόνο του και έτσι η κυρία δεν κατηγόρησε γι αυτό τον ιδιοκτήτη της πανσιόν.


Ο εκπαιδευτής μάλιστα πρότεινε στην κυρία και τον σύζυγο της να τους...δώσει ένα άλλο γατάκι προς αντικατάσταση της χαμένης γατούλας! Λες και δεν γνωρίζει ότι κάθε ζώο είναι μοναδικό και οι ιδιοκτήτες έχουν διαφορετικό δέσιμο με κάθε ζωάκι τους!!!


Η γατούλα είναι στειρωμένη, ασπρόμαυρη, με χαρακτηριστικό σχέδιο καρδούλα στο τρίχωμα της ενώ φορά τιγρέ λουράκι. Μπορεί να είναι οπουδήποτε στην περιοχή της Παστίδας, στα χωράφια κοντά στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου. 


Τα τηλέφωνα της ιδιοκτήτριας είναι: 6946865092 ή 6946973990 αν εντοπίσετε το γατάκι.
  
adespoto