Web Toolbar by Wibiya Σαλαμίνα: Σερνόταν αβοήθητο στην πιο κεντρική παραλία του νησιού ενώ ο όγκος του αιμορραγούσε ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Σαλαμίνα: Σερνόταν αβοήθητο στην πιο κεντρική παραλία του νησιού ενώ ο όγκος του αιμορραγούσε

Εκατοντάδες κάτοικοι της Σαλαμίνας δροσίστηκαν χθες πηγαίνοντας στη θάλασσα και στην παραλία κάτω από το Λιοτρίβι στη Λεωφόρο Αιαντίου. Προφανώς εκατοντάδες είδαν αυτό το πλάσμα να σχεδόν, να σέρνεται και να αιμορραγεί, αφού ο όγκος στο στήθος του είναι τεράστιος και δεν του επιτρέπει, να περπατήσει καλά, αλλά ούτε και να ξαπλώσει.
Το μικροσκοπικό σκυλάκι το εντόπισε το βράδυ της Κυριακής σε αυτή την πολυσύχναστη παραλία η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας και το περιέθαλψε.
Σήμερα θα μεταφερθεί σε κτηνίατρο. Όπως εξηγεί η κα Ζόμπολα «το ζώο επί 15 λεπτά έπινε νερό, ήταν εξαιρετικά διψασμένο, αν δεν περνούσα τυχαία αυτό εκεί θα συνέχιζε να βασανίζεται μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή, αφού κανείς τόσες μέρες δεν έκανε το κόπο να κάνει κάτι γι' αυτό ενώ σίγουρα πολλοί θα το είδαν. Ποιος μπορεί να εγκατέλειψε αυτό το πλάσμα σε αυτή την κατάσταση;».
Η κα Ζόμπολα κάνει έκκληση σε εκείνους, που γνωρίζουν ενδεχομένως ποίοι είναι εκείνοι που εγκατέλειψαν αυτό το θηλυκό σκυλάκι να επικοινωνήσουν μαζί της στο τηλέφωνο 6938209651. Η εχεμύθεια είναι δεδομένη.