Web Toolbar by Wibiya Το πήρε γιατί το ήθελε! Το κακοποίησε και το πέταξε στα σκουπίδια! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το πήρε γιατί το ήθελε! Το κακοποίησε και το πέταξε στα σκουπίδια!

Ο αναγνώστης Γιώργος Κατσίκης, μας έστειλε σήμερα τις φωτογραφίες, που βλέπετε, με αυτόν τον σκύλο, τον οποίο κάποιος κοπάνησε πολύ. Αυτό το σκυλί συνήθιζε, να περιφέρεται σε μια περιοχή κοντά στην καφετέρια, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Αγρινίου - Πατρών στο 6ο χιλιόμετρο.
Δεν ενοχλούσε κανέναν, και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος το τάιζε και του έδινε νερό. Το σκυλί – που ήταν αδέσποτο – κάποιος ενδιαφέρθηκε να το πάρει, για να το έχει στο κτήμα του μαζί με τα άλλα ζώα του.
Όμως, όπως πληροφορήθηκε ο κ. Κατσίκης από την υπάλληλο της καφετέριας, τελικά το κακοποίησε βάναυσα και το πέταξε χτυπημένο δίπλα από έναν σκουπιδοτενεκέ εκεί κοντά, όπου το ζώο εξ αρχής ζούσε, επειδή του δάγκωσε κάποιο από τα ζωντανά του.
Οι σκύλοι όταν πεινούν δεν παραγγέλνουν πίτσα!
Πριν από μια εβδομάδα εξηγεί στο www.zoosos.grο κ. Κατσίκης: «το είδα στην κατάσταση, που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Είναι εμφανές, ότι αυτός, που ήθελε τον σκύλο, τον χτύπησε στο κεφάλι, τόσο πολύ μέχρι να φανεί το κρανίο του. Τα τραύματα του ζώου είναι ορατά και στα πόδια.
Πήρα αυτό το πλάσμα κοντά μου και θα το κρατήσω και μάλιστα τα υπόλοιπα 7 σκυλιά που έχω στον μεγάλο χώρο ενός εργοστασίου τον δέχτηκαν ευτυχώς καλά.
Πλέον παίρνει αντιβίωση – σύμφωνα με τις οδηγίες του κτηνίατρου – τρώει και πίνει νερό κανονικά. Το σκυλί είναι εξαιρετικά αδύνατο. Αυτός ο οποίος το είχε όχι μόνο το κακοποίησε αλλά δεν το τάιζε.
Αν αφήνεις ένα ζώο πεινασμένο, δεν είναι λογικό να επιτεθεί σε μια κότα για να την φάει;
Τι άλλο να κάνει; Να παραγγείλει πίτσα;».