Web Toolbar by Wibiya Ιωάννινα: Σκυλάκια κλειδωμένα σε κοιμητήριο απειλούνται με...εξουδετέρωση ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ιωάννινα: Σκυλάκια κλειδωμένα σε κοιμητήριο απειλούνται με...εξουδετέρωση

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" αναφέρει η φιλόζωη που φωτογράφισε τα σκυλάκια, τα οποία βρίσκονται εντός του Ισραηλιτικού κοιμητηρίου της πόλεως των Ιωαννίνων. ''Μετά βίας κατορθώσαμε να φωτογραφίσουμε 3 από τα 4, καθώς το κοιμητήριο είναι κλειδωμένο και η μοναδική επικοινωνία με τα σκυλάκια είναι μέσω του τοίχου που βλέπετε. Η μαμά τους δε φάνηκε καθόλου κατά την ώρα που φωτογραφίζαμε, ενώ είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος που γνώριζε την ύπαρξή τους, ακόμη και οργανωμένοι εθελοντές, αλλά η σκυλίτσα πιθανότατα δε στειρώθηκε ...''

Τα σκυλάκια όμως και η μαμά τους απειλούνται με "ολοκαύτωμα", αφού οι περίοικοι της περιχοής δεν τα θέλουν καθόλου .. είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να βρεθούν είτε εξαφανισμένα είτε δηλητηριασμένα, καθώς ξεκίνησαν απειλητικά τηλεφωνήματα.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα ζωάκια, ή έχετε κάποια καλύτερη ιδέα από εμάς για το πώς να απομακρυνθούν από αυτόν τον δύσβατο και απρόσιτο χώρο, στείλτε μας e-mail στα astymeloisa@windowslive.comel_ship@yahoo.gr, ή τηλεφωνήστε στα 6996342941 και 6986590850 μόνο απογευματινές ώρες.