Web Toolbar by Wibiya Ακλόνητη δίπλα στα μικρά της παρότι δέχθηκε σφαίρα από αεροβόλο! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ακλόνητη δίπλα στα μικρά της παρότι δέχθηκε σφαίρα από αεροβόλο!

Η ιστορία της Cindy και των μικρών της

Λένε πως μία μητέρα μπορεί να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της. Αυτό ισχύει και όταν η μητέρα έχει τέσσερα πόδια και ουρά και τα παιδιά της είναι πέντε γατάκια. 

Το αποδεικνύει η ιστορία της Cindy, της γάτας που δέχθηκε μία σφαίρα από αεροβόλο όπλο στο κεφάλι (!) αλλά παρέμεινε ακούνητη δίπλα στα μικρά της και δεν τα αποχωριζόταν ακόμα κι όταν μεταφέρθηκε σε καταφύγιο. 

Η γάτα και τα μικρά βρέθηκαν στο δρόμο και μεταφέρθηκαν στο Καταφύγιο Helen Woodward Animal Center στην Καλιφόρνια, όπου ένας κτηνίατρος αφαίρεσε τη σφαίρα από το κεφάλι της Cindy. 

Όταν η γατο-οικογένεια έφτασε στο καταφύγιο, ήταν αδύνατο να χωρίσουν τη μαμά από τα μικρά. «Τα γατάκια είναι πολύ μικρά και πολύ φοβισμένα. Μαλακά καταφέραμε να τα απομακρύνουμε από τη μαμά τους», είπε ο κτηνίατρος που φρόντισε την άτυχη γάτα. 

Μετά την επέμβαση στη Cindy ο κτηνίατρος κατάλαβε γιατί η οικογένεια ήταν τόσο τρομοκρατημένη: Η μαμά και τα μικρά της είχαν πυροβοληθεί και η Cindy είχε ακόμα τη σφαίρα.

Η εξέλιξη της ιστορίας είναι πάντως καλή καθώς μαμά και μικρά αναρρώνουν και μόλις γίνουν τελείως καλά θα δοθούν για υιοθεσία. 

newsbeast