Web Toolbar by Wibiya Στυλίδα: Ο ζαχαροπλάστης κλώτσησε το κουτάβι ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στυλίδα: Ο ζαχαροπλάστης κλώτσησε το κουτάβι

Η κα Κ.Μ. κατήγγειλε στο www.zoosos.gr, ότι το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 12 Ιουνίου ο ιδιοκτήτης ενός γνωστού ζαχαροπλαστείου, που βρίσκεται στην Πλατεία Στυλίδας στην Λαμία, μπροστά στα μάτια της εκσφενδόνισε κλωτσώντας με μένος ένα αδέσποτο κουταβάκι περίπου 4 μηνών, επειδή το ζώο έψαχνε για φαγητό σ’ ένα τενεκεδάκι, που ήταν εκτός του καταστήματός του.


Όταν η γυναίκα και πελάτισσα του ζαχαροπλαστείου του έκανε παρατήρηση, για την βιαιοπραγία εις βάρος του ζώου, ο «κύριος» την ειρωνεύτηκε λέγοντας: «του είπα να φύγει αλλά δεν με άκουσε!» και στην συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον της βρίζοντας την!


Η κα Κ.Μ., όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr, τόνισε, πως αν δεν ήταν παρών ο σύζυγός της είναι πιθανόν ο ζαχαροπλάστης να είχε συμπεριφερθεί και σε εκείνη, όπως και στο κουτάβι!


«Παρ' όλο που είμαστε τακτικοί πελάτες φύγαμε αμέσως και φυσικά δεν πρόκειται, να ξαναπατήσουμε στο μαγαζί του! Εξ άλλου μας διαολόστειλε!


Αυτός ο απαράδεκτος, που το παίζει “επαγγελματίας" είναι πάντα πρόσχαρος με τους πελάτες του, για να τους πάρει τα ωραία τους χρήματα. Βέβαια αν αποδειχθούν φιλόζωοι, όπως φάνηκε, αυτό αλλάζει» μας ανέφερε.


Το www.zoosos.gr τονίζει, ότι αν και εφόσον έγιναν έτσι τα πράγματα θα έπρεπε αμέσως ο συγκεκριμένος ζαχαροπλάστης να καταγγελθεί στην Αστυνομία από τους αυτόπτες μάρτυρες και να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου!


Δεν αρκεί, να μένουμε στις φραστικές παρατηρήσεις!