Web Toolbar by Wibiya Χαρίζεται η Λεύκη και η Κανέλα, τα κορίτσια της γειτονιάς ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Χαρίζεται η Λεύκη και η Κανέλα, τα κορίτσια της γειτονιάς

Η Λέυκη μας….. το Λευκάκι μας….. η Λευκίτσα μας!!!!
Ότι και να πω δεν θα μπορέσω να σας περιγράψω την αγάπη που μοιράζει απλόχερα αυτή η σκυλίτσα…. Μια σκυλίτσα του δρόμου με άγνωστο παρελθόν που την γνωρίσαμε πριν από περίπου 2 χρόνια. Δεν μας πλησίαζε… μας φοβόταν… ποιος ξέρει τι να έχει τραβήξει στην ζωούλα της…. Σίγα-σιγά μας έμαθε και τώρα πια όταν ακούει τα αυτοκίνητα μας τρέχει με τόση λαχτάρα σχεδόν κλαίγοντας να πάρει ένα χάδι από εμάς.
Πριν από ένα χρόνο περίπου στειρώθηκε και φιλοξενήθηκε στο σπίτι μας, μέσα στο σαλόνι μας, μαζί με τα 2 γατάκια μας και ήταν σωστή ΚΥΡΙΑ!!!!!
Δίσταζα και ακόμα έχω ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να την προωθήσω για υιοθεσία…
Έχει μεγαλώσει στον δρόμο, ελεύθερη, ότι και αν συνεπάγεται αυτό…. Κίνδυνος από αυτοκίνητα, κίνδυνος από φόλες, κίνδυνος από αρρώστιες….
Όμως ξέρω ότι εάν βρισκόταν ένα σπιτικό με υπομονή και αγάπη θα ήταν ευτυχισμένη….

Κανέλα- Μαρσώ – ή όπως αλλιώς την φωνάζουν-
Μια σκυλίτσα αρχηγός- προστάτης για τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης της που πια απαρτίζεται μόνο από την ίδια και την Λευκή. Χοντρούλα και νωχελική που θα σηκωθεί μόνο για φαγητό και χάδι … 
Της γειτονίας σκυλίτσα και αυτή με πολλές γέννες στο ιστορικό της αλλά πλέον στειρωμένη και χωρίς σκοτούρες «μαμάς» στο κεφάλι της…. 
Της αρέσει να βολτάρει στην γειτονία αλλά το βράδυ θέλει να χώνετε στην αυλή μας (παρόλο που έχει «σπιταρόνα» απ’ έξω) έτσι… για να νιώθει ότι ανήκει κάπου. 
Οι ενδοιασμοί μας μεγάλοι…. Θα της αρέσει να είναι μόνιμα σε μια αυλίτσα; … θα είναι χαρούμενη σε «περιορισμένο» χώρο; Θα την αγαπάνε τόσο ώστε να μην της λείπει τίποτα;
-----------------------------------------
Μας αρέσει που τις έχουμε στην γειτονιά… που μας συνοδεύουν όταν βγάζουμε βόλτα τα φιλοξενούμενα σκυλάκια μας, που γαβγίζουν όταν περνάει κάποιος ξένος, που πάντα υπάρχει κάποιος να μας περιμένει έξω από το σπίτι που χαίρεται τόσο πολύ όταν ερχόμαστε πέφτει κάτω και κάνει σαν ναζιάρα γατούλα…. ΑΛΛΑ…. Δεν θα μείνουμε για πάντα εκεί ώστε να μπορούμε να τις προσέχουμε –το ενοίκιο δεν είναι παντοτινό- … δεν θα πάψουν να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τους διάφορους κινδύνους που καραδοκούν κάθε μέρα για τα αδέσποτα ζωάκια … Και έχουν και αυτές δικαίωμα να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου, να ζουν την κάθε μέρα με ασφάλεια και αγάπη…


Για τους παραπάνω λόγους σας παρουσιάζω τις 2 κούκλες μας, την Κανέλλα και την Λέυκη που «εδρεύουν» στα Άνω Λιόσια στην Αττική.
Αν πιστεύετε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ασφάλεια και στην αγάπη προωθήστε το άλμπουμ τους και ίσως κάποια στιγμή βρουν και αυτές το λιμανάκι τους…
Για ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε… Βενέτα 6976513058 ή inbox μου!!!!