Web Toolbar by Wibiya Ιεράπετρα: Ζωνταντός σκελετός αλυσοδεμένος χωρίς τροφή και νερό! ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ιεράπετρα: Ζωνταντός σκελετός αλυσοδεμένος χωρίς τροφή και νερό!

Ποιος μπορεί να βοηθήσει το ζώο;
Ο Μιχάλης Πασχαλίδης κατήγγειλε στο φιλοζωικό σωματείο Ζωόφιλη Δράση, το οποίο δραστηριοποιείται στον νομό Ηρακλείου, αυτό που αντίκρισε χθες Κυριακή στην Ιεράπετρα κατά την διάρκεια ενός αγώνα δρόμου.
Οι φιλόζωοι κάνουν έκκληση, ώστε να δραστηριοποιηθεί κάποιος στο νομό Λασιθίου, για να σωθεί αυτό το ζώο, και φυσικά να καταγγελθεί για την κακοποίηση του ο ιδιοκτήτης του.
Φωτογραφία του ζώου δεν υπάρχει όμως ο Μιχάλης Πασχαλίδης τονίζει, όπως αναφέρει η Ελένη Ανδρεαδάκη, μέλος της Ζωόφιλης Δράσης: «Την Κυριακή το πρωί συμμετείχα σε ένα αγώνα δρόμου στην περιοχή του χωριού Καβούσι.
Μόλις πέρασα τον οικισμό Τσαμαντή κατευθυνόμενος προς το οικισμό Διακαλεύρι είδα στην μέση του πουθενά ένα ξύλινο κιβώτιο, που μέσα είχε ένα σκύλο - ζωντανό σκελετό από την πείνα δεμένο με μια κοντή αλυσίδα χωρίς φαγητό και χωρίς νερό κάτω από το λιοπύρι.
Ας τον βοηθήσει κάποιος και ας στείλει αυτόν τον εγκληματία που έχει δέσει εκεί το σκυλί στον εισαγγελέα. Το δοχείο που είχε για νερό ήταν τρύπιο και το νερό που του έβαλα χύθηκε αμέσως στο χώμα».
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την πρόεδρο της Ζωόφιλης Δράσης, Γεωργία Στεφανάκη στο τηλέφωνο: 6937080703.
Η φωτογραφία του σκυλόσπιτου είναι ΑΡΧΕΙΟΥ.