Web Toolbar by Wibiya 7 σκύλοι της Τρέισυ τελικά θα βγουν στον δρόμο ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

7 σκύλοι της Τρέισυ τελικά θα βγουν στον δρόμο

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι την υπόθεση με τα 14 ή 17 σκυλιά της Τρέισυ πριν 2 χρόνια περίπου, είχαν γίνει πολλές συζητήσεις γι αυτά όταν η αγγλίδα τα άφησε σε μιά πανσιόν στην Θεσ/κη και δήθεν θα επέστρεφε να τα πάρει. 

Τότε η Ηρώ και κάποιοι άλλοι ανέλαβαν να καλύψουν την δαπάνη και να τα προωθήσουν για υιοθεσία. Κάτι που δεν περπάτησε τελικά και ο ιδιοκτήτης της πανσιόν τα εκπαίδευσε μόνος του , τα συντηρούσε με δικά του έξοδα όλο αυτό το διάστημα, έδωσε πολλά για υιοθεσία αλλά δεν πληρώθηκε. Τώρα έχει κλείσει την πανσιόν εδώ και 2 μήνες, θέλει να φύγει στην πατρίδα του αλλά έμενε μόνο και μόνο για τα σκυλιά αυτά. 

Ο χώρος όμως ενοικιάστηκε σαν κατοικία οικογένειας η οποία αύριο μετακομίζει εκεί και απαιτεί να φύγουν τα ζώα. Αναγκαστικά ο Μπόρις και με πόνο ψυχής , όπως μου είπε πριν λίγο με λυγμούς και το πιστεύω ακράδαντα, θα αφήσει κάπου τα 7 σκυλιά, 6 της αγγλίδας και ένα ενός τραγόπαπα. . Εάν μπορεί να βρεθεί λύση πολύ-πολύ σύντομα θα ήταν καλό για τα άτυχα αυτά σκυλάκια που δεν χρωστάνε τίποτα. 

Σας παρακαλώ ας δεχτούν 7 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ή 7 ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ να αναλάβουν από ένα. Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω την δυνατότητα πιά να πάρω έστω και ένα. Βάσω Χατζημανώλη υπευθυνη (σήμερα) για την συντήρηση 260 σκύλων και 50 γατιών



facebook