Web Toolbar by Wibiya Εγκατέλειψαν σε καφάσι 6 κουτάβια - Τώρα ψάχνουν σπίτι!!! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εγκατέλειψαν σε καφάσι 6 κουτάβια - Τώρα ψάχνουν σπίτι!!!

Οι γνωστοί ανεύθυνοι και θρασύτατοι 'φιλόζωοι' εγκατέλειψαν την Παρασκεύη 6 μωρά 15 ημερών γεμάτα πετρέλαιο και γράσο μέσα σε ένα καφάσι. 

Το χαρτόκουτο που τα βάλαμε πρόχειρα για να τα μεταφέρουμε στον κτηνίατρο πότισε από το πετρέλαιο. Αποτέλεσμα οι μύτες και τα γεννητικά όργανα κάποιων εξ αυτών να έχουν καεί, οι κοιλίτσες τους να είναι γεμάτες με φλύκταινες, και πυώδεις εκκρίσεις να βγαίνουν από τις μυτούλες τους έχοντας εισπνεύσει προφανώς ακατάλληλες αναθυμιάσεις. Ευτυχώς βρέθηκε χώρος για να φιλοξενηθούν και τα μωρά αυτά ήταν τυχερά. 

Όμως τις περισσότερες φορές δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατόν και έτσι τα μωρά δεν έχουν την τύχη που αναμένουν οι ασυνείδητοι που νομίζουν ότι ο χώρος, ο χρόνος και η αντοχή των εθελοντών είναι ατελείωτη. Αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον κτηνίατρο, βρίσκονται σε σπίτι όπου ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και φροντίζονται μέχρι να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από μόνα τους. Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε θα έχει βρεθεί το σπίτι και οι άνθρωποι που θα τους ανοίξουν την αγκαλιά τους για να τα υποδεχθεί, αφού δυστυχώς δεν θα υπάρχει κατάλληλος χώρος να φιλοξενηθούν. 

Πληροφορίες contact@zse.gr