Web Toolbar by Wibiya Βοηθήστε να καλυφθούν τα ιατρικά του έξοδα ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βοηθήστε να καλυφθούν τα ιατρικά του έξοδα

Ο ηλικιωμένος αυτός σκυλάκος έπεσε από την ταράτσα του 2ου ορόφου στην οποία διαμένει. Έσπασε το ένα πλευρό και μετατοπίστηκαν τρεις σπόνδυλοί του, γι’ αυτό και οι πόνοι του ήταν φρικτοί. Η οικογένεια που τον έχει δεν έχει χρήματα για να τον περιθάλψει και γι’ αυτό το πρώτο που σκέφτηκε ήταν η ευθανασία του.

Όμως, οι γείτονες του, που άκουγαν τα ουρλιαχτά του όλο το 24ωρο, αποφάσισαν να του δώσουν μία ευκαιρία και το μετέφεραν σε κτηνίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του ζώου. Η κτηνίατρός του είναι αισιόδοξη.

Λαμβάνει κορτιζόνη και είναι σε ακινησία, ενώ κινεί τα πόδια του και όλα δείχνουν ότι θα ανακάμψει, παρά την ηλικία του, και το χειρουργείο θα αποφευχθεί.

Φιλόζωη γειτόνισσα που έτρεξε για τον σκυλάκο και φροντίζει για τη θεραπεία του, κάνει έκκληση για την κάλυψη των εξόδων του, προκειμένου το ζώο να συνεχίσει να νοσηλεύεται μέχρι να αποθεραπευτεί.

Επικοινωνήστε με το fetalouda0@yahoo.com ή το 2104007287, αν θέλετε να βοηθήσετε στην αποπληρωμή της περίθαλψης του άτυχου ζώου, καθώς η νοσηλεία του θα είναι πολυήμερη και τα έξοδα του μεγάλα.

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 096/613989-26 - στο όνομα Desanka Sanja Dimitrijevic με την ένδειξη MAX. 

zougla.gr