Web Toolbar by Wibiya Ο Γκριφόνης ψάνχει την παντοτινή του οικογένεια!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Γκριφόνης ψάνχει την παντοτινή του οικογένεια!!

Ο Γκριφονης ειναι αλλο ενα θυμα εγκαταλειψης καποιος τον πηρε χαριτωμενο κουταβακι επειτα μεγαλωσε η συνειδηση του δεν του επετρεπε να το παρατησει και θεωρησε σωστοτερο να τον αφησει εξω απο το καταφυγιου του κυνοκομειου αδιαφορωντας αν το καταφυγιο μπορει να τον φιλοξενεισει και τα γνωστα το μονο σιγουρο ειναι οτι κοιμαται χωρις τυψεις!!!

Απο τοτε ο γκριφονης ειναι η μασκοτ του καταφυγιου!!!!Αξιολατρευτος και παιχνιδιαρης μολις ανοιξουμε την πορτα του αυτοκινητου χωνεται και ξαπλωνει στα πισω καθησματα.τρελενεται για την ανθρωπινη παρουσια και πρεπει,επιβαλλεται να τον χαιδευεις με τις ωρες.ειναι ενος ετους 14 κιλακια ιδανικος συντροφος καθως θα δωσει και την ψυχη του με τον ανθρωπο που θα δεθει!!

Υιοθετηστε ενα αδεσποτο απο το καταφυγιο γιαννιτσων με τον τροπο αυτο οχι μονο σωζετε μια ψυχουλα απο το κλουβι αλλα βοηθατε και εμας στο να αναλαβουμε και αλλα ζωακια που εχουν αναγκη!!!!!Υιοθετηστε υπευθυνα!!!!!!!Εθελοντες για την προστασια των ζωων με εδρα τα γιαννιτσα αρ.π. 288/212/8-7-2011