Web Toolbar by Wibiya Αριδαία-Λουτρά Ποζαρ: Δηλητηρίασαν 5 αδέσποτα σκυλιά ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αριδαία-Λουτρά Ποζαρ: Δηλητηρίασαν 5 αδέσποτα σκυλιά

Μάρτυρες μιας φρικιαστικής εικόνας έγιναν θαμώνες και επιχειρηματίες των Λουτρών Ποζαρ την περασμένη βδομάδα, όταν αντίκρισαν τα κουφάρια νεκρών ζώων.
Τα άτυχα σκυλιά δηλητηριάστηκαν από κάποιον ασυνείδητο ο οποίος δεν υπολόγισε ότι έχει να κάνει με ψυχές.
Τα συγκεκριμένα ζώα, πέντε στον αριθμό, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, και το συμβάν προκάλεσε στεναχώρια και θλίψη σε όλους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το γεγονός έρχεται να προστεθεί στα κρούσματα που είχαμε τις προηγούμενες μέρες σε Όρμα, Πιπεριά και Λουτράκι.
Έτσι, εντείνονται οι υποψίες για μαζική εξόντωση, η οποία κανείς δεν γνωρίζει που θα σταματήσει.
Δυστυχώς ο πλέον αρμόδιος, ο οποίος είναι ο Δήμος Αλμωπίας, δεν πήρε καμία θέση και συνεχίζει να αδρανεί σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα.
Ο φιλοζωικός σύλλογος κάνει λόγο για «πλήρη απραξία και αδιαφορία», τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον παρά τις συνεχείς κρούσεις». Όπως λένε, «είναι πολύ δυσάρεστο από την πλευρά του Δήμου να μη λαμβάνει καμία απολύτως πρωτοβουλία και να αφήνει τον σύλλογο εκτεθειμένο να παλεύει να περισώσει ότι μπορεί».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πλευρά της φιλοζωικής υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια όσον αφορά στον Δήμο, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά, πήραν ανέξοδες υποσχέσεις για στήριξη του εθελοντικού τους έργου οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Επιπλέον αυτή η αδιαφορία τους ωθεί στο να τα «βροντήξουν» όλα.
Μήπως είναι καιρός η Δημοτική Αρχή να αλλάξει τακτική και να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν;
aridaianews.blogspot.com