Web Toolbar by Wibiya Εδεσαν το σκύλο τους στη μέση του πουθενά και άφησαν...σημείωμα! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Εδεσαν το σκύλο τους στη μέση του πουθενά και άφησαν...σημείωμα!

Αυτή είναι η νέα μορφή εγκατάλειψης, λόγω ...οικονομικής κρίσης ή άλλων δικαιολογιών που έχουν όσοι εγκαταλείπουν τα ζώα τους χωρίς ίχνος ευαισθησίας. Το σκυλάκι της φωτογραφίας βρέθηκε δεμένο με μια αλυσιδίτσα 1 μέτρου στη μέση του πουθενά.
Μαζί του έφερε σημείωμα με οδηγίες "προς ναυτιλομένους"...καθώς και την προίκα του, κουβέρτα, παιχνίδια και κοκκαλα.
Φαίνεται πως κάποιοι εχουν μπερδέψει τους δύο εθελοντές, που ταϊζουν τα 80 αδέσποτα του Διονύσου, με κυνοκομείο και εγκατέλειψαν το σκύλο τους θεωρώντας ότι θα τον βρουν, όπως και έγινε, οι γνωστοί ζωόφιλοι που βοηθάνε τα αδέσποτα.

Επειδή όμως δεν υπάρχει χώρος να μείνει το σκυλί, φυσικά το έλυσαν και είναι... πλέον επισήμως ελεύθερος και αδέσποτος! Ο καθένας ας αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ που του αναλογούν! Μπορεί να τον εγκατέλειψαν με τα..παιχνίδια του αλλά αυτό δεν πρέπει να τους ανακουφίζει από τύψεις, αφού εγκατέλειψαν ένα ακόμη νέο ΑΔΕΣΠΟΤΟ.
Αν και ο Φιλοζωικός σύλλογος Διονύσου (Α.Π. 2343/2004) αναφέρει ότι για να μην σκοτωθεί το ζώο από κάποιο αυτοκίνητο,  μπορούν να απευθυνθούν στο 6936790790 για να τον πάρουν πίσω, το καλύτερο θα είναι να υιοθετηθεί από μία νέα υπεύθυνη οικογένεια!
adespoto.gr