Web Toolbar by Wibiya «Με χτύπησε Αλβανός επειδή τον ενόχλησε ο σκύλος μου» ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

«Με χτύπησε Αλβανός επειδή τον ενόχλησε ο σκύλος μου»


«Στη συνέχεια του απάντησα “Γιατί το λέτε βρωμόσκυλο;” και εκείνος άρχισε να με βρίζει, χρησιμοποιώντας τα πιο κοσμητικά επίθετα. δεν άντεχα να τον ακούω. Γι’ αυτό του απάντησα. Και τότε με έπιασε και με χτύπησε στο πρόσωπο», περιγράφει η καταγγέλλουσα.

«Φώναξα αστυνομία, αστυνομία, για να με προστατεύσουν. Εκείνος άρχισε να τρέχει για να διαφύγει αλλά τον πρόλαβαν περαστικοί πολίτες και ήρθαν αστυνομικοί των ΜΑΤ που βρίσκονταν απέναντι από το πανεπιστήμιο και του πέρασαν χειροπέδες», συνεχίζει.

«Λίγη ώρα αργότερα έφτασε το περιπολικό, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να μου δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για το πώς έπρεπε να κινηθώ. Φτάσαμε στο τμήμα της περιοχής για να κάνω καταγγελία. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν ταυτότητα για να του κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, εκείνος ισχυριζόταν ότι είναι Έλληνας. Όμως, αυτή δεν ήταν η αλήθεια.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτός θα έμενε μέσα για τρεις ώρες και αν του έκανα μήνυση θα έμενε στο κρατητήριο, όπως με πληροφόρησαν, για τρεις μέρες επειδή με τον καινούργιο νόμο, τέτοιες επιθέσεις θεωρούνται πταίσματα. Δηλαδή, πρέπει να μας σκοτώσουν για να καταλάβουν ότι κινδυνεύουμε», καταλήγει η Ε.Κ. που έπεσε θύμα επίθεσης στο κέντρο της πρωτεύουσας.

newsbeast