Web Toolbar by Wibiya Κτηνίατρος χωρίς άδεια σκότωνε ζώα με υπερβολική δόση φαρμάκων ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κτηνίατρος χωρίς άδεια σκότωνε ζώα με υπερβολική δόση φαρμάκων

Η αστυνομία της περιοχής Akron στο Ohio θεωρεί πως η 35χρονη B. Tomko παρίστανε πως είναι κτηνίατρος και πληρωνόταν για την χορήγηση φαρμάκων σε ζώα. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες όμως ο δικαστής αρνήθηκε να μειώσει την εγγύηση που έχει ορισθεί στα 100.000 δολλάρια.
Οι ερευνητές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταγγελίες και παρότι ξεκίνησαν μιλώντας με λίγους ιδιοκτήτες ζώων, όπως φαίνεται ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής αστυνομικού.
Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η κτηνίατρος ''φρόντισε'' δεκάδες ζώα από το 2009 έως το 2011. Φορούσε μία άσπρη ρόμπα και παρίστανε την κτηνίατρο!
Ανακάλυψαν όμως ότι δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όταν ένα σκυλί πέθανε και ο ιδιοκτήτης του έκανε καταγγελία. Παρότι είχε πάει εκεί για να βρουν τι έχει και έπρεπε να κάνει εξετάσεις αίματος, δεν βρήκαν ποτέ χαρτί εντολής για εξετάσεις στο εργαστήριο!
Μάλιστα στη συγκεκριμένη κλινική ζώων δεν βρήκαν ούτε έναν κτηνίατρο απ όσους είχαν εργαστεί εκεί που να έχει..άδεια! Η κλινική έκλεισε πριν 1 χρόνο αλλά η έρευνα συνεχίζεται.
adespoto.gr