Web Toolbar by Wibiya Σώθηκαν και τα 30 σκυλιά της Δάφνης!! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σώθηκαν και τα 30 σκυλιά της Δάφνης!!


Στις 7/9/2012 μετα απο δημοσιευση που ειδα οτι σε σπιτι στην Ιασονιδου 61 στην Δαφνη υπαρχουν τριαντα σκυλια σε δραματικη κατασταση μιλησα στο τηλεφωνο με την κυρια που εδωσε την πληροφορια και αμεσα πηγα στο σημειο μαζι με τις εθελοντριες Αγγελικη Τερζογλου, Σταυρουλα Φλωκου, Ελενη Ζερβου, Σοφια Κοντου να επιβεβαιωσουμε το γεγονος...

Αυτο που αντικρισαμε ηταν χειροτερο απο αυτο που περιμεναμε... 30 περιπου ζωα μεσα στην βρωμα νηστικα διψασμενα να κατασπαραζουν το ενα το αλλο για να επιζησουν ολα φοβικα σε βαθμο που μας δυσκολεψαν παρα πολυ. Δεν πιανονταν με τιποτα και γινονταν επιθετικα. Οι περισσοτεροι απο εμας δαγκωθηκαν αρκετες φορες. Την πρωτη μερα καταφεραμε να βγαλουμε τρια εξω και να τα παμε σε γιατρο. Ολα ηταν υποσιτισμενα και σε κακη κατασταση.Η  Ζωοφιλικη Ενωση Ηλιουπολης, η κυρια Εμυ προεδρος της Ενωσης ηταν συνεχως εκει ετρεξε στον εισαγγελεα, στην δημαρχεια, ταισε τα ζωα με τις εθελοντριες της Ενωσης Ηλιουπολης. Περιεθαλψαν πολλα, τα στειρωσαν, τους εκαναν εξετασεις και μεχρι να ληξει το περιστατικο ηταν εκει συνεχως μεσα στο λιοπυρι και την βρωμα και προσπαθουσαν. 

Η κυρια Ιζαμπελλα μαζι με την Ειρηνη Ψαρρου ηρθαν στον χωρο και περισυνελλεξαν γυρω στα δεκα απο τα σκυλακια και τα μετεφεραν στο καταφυγιο τους. Η κυρια Φωφη Δημητριαδου του ΣΠΑΖ ηταν εκει προσεφερε οικονομικη βοηθεια για τσιπακι και για φιλοξενια των δυο απο τα τεσσερα κουταβια που μεταφερθηκαν σε πανσιον, η κυρια Κασσιδοκωστα βοηθησε να πιαστουν αρκετα φοβικα, προσεφερε χρηματικο ποσο για τις εξετασεις τους και βοηθησε στην μεταφορα του Κανελου που ηδη υιοθετηθηκε απο την Αγκυ! Η Μαριλενα Παπαδοπουλου, ο Μανος Πομονης, εθελοντης - εκπαιδευτης βοηθησαν να πιαστουν αρκετα απο τα φοβικα σκυλακια. 

Υπηρξε πολυς κοσμος που εστειλε τροφες για την σιτιση τους η κυρια Σια και αλλοι πολλοι που δεν εμαθα ποτε το ονομα τους τροφες προσεφερε και η Ενωση Ηλιουπολης, οπως επισης και εμβολια και αμπουλες αποπαρασιτωσης. Η Σταυρουλα Φλωκου εστειλε ταξι με δικα της εξοδα και μεταφερθηκαν σε πανσιον και τα τελευταια δυο κουταβια που πιαστηκαν. Χρηματικα ποσα επισης εδωσαν και η Σοφια Κοντου και η Νανσυ Τσαδημα και Ελενη Χρυσουλη και η κυρια Ντινα.

Ήταν εκεί και το Φιλοζωικο & Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου....

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Πάολα και την κόρη της Νατάσα από τη Φιλοζωική του Π. Φαλήρου που έτρεξαν μαζί με τις εθελόντριες της ΖΕΗ, βοήθησαν μέσα στο λιοπύρι και κυλίστηκαν κυριολεκτικά στα κόπρανα των ζώων για να βοηθήσουν στη σύλληψη των δύο θηλυκών σήμερα.

Ειλικρινα προσπαθω να μην ξεχασω καποιον δεν θα το ηθελα αλλα ηρθε τοσος κοσμος βοηθησαν τοσοι πολλοι που αν ξεχασω καποιον εγινε αθελα μου! 

Το περιστατικο ελαβε τελος και ολα τα σκυλακια μεταφερθηκαν με ασφαλεια σε χωρους φιλοξενιας, να στειρωθουν, να εξεταστουν και να δοθουν στην πορεια για υιοθεσιες. Με την ομαδικη δουλεια τα αποτελεσματα ηταν αυτα... 

Μεσα σε τρεις ημερες 30 ψυχουλες εφυγαν απο αυτον τον χωρο και ειναι ασφαλη! Μπραβο σε ολους ειμαι τυχερη που σας γνωρισα ειστε ολοι ξεχωριστοι ανθρωποι! Σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!!