Web Toolbar by Wibiya Γιορτή Υιοθεσίας και Παζάρι Αγάπης την Κυριακή των Βαίων ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Γιορτή Υιοθεσίας και Παζάρι Αγάπης την Κυριακή των Βαίων

από τη Ζωόφιλη Δράση

Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου του 2012 στο στο Ηράκλειο Κρήτης το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση οργανώνει ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ & ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ στη Λότζια από τις 10πμ έως και τις 16μμ. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα κουταβάκια που...

θα είναι διαθέσιμα εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και να υιοθετήσετε αυτό που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
Χαρίστε τους την αγκαλιά της ψυχής σας, βοηθήστε τα να μεγαλώσουν σε σωστό περιβάλλον και όχι στα αφιλόξενα πεζοδρόμια της πόλης μας...
Κάνετε μια υιοθεσία δεν θα μετανιώσετε ποτέ!!!
Σας περιμένουμε στη Λότζια! Μην ξεχάσετε να κρατάτε την ταυτότητα σας γιατί τα κουταβάκια μας χαρίζονται με συμβόλαιο υιοθεσίας. Η μόνη σας υποχρέωση θα είναι να φροντίζετε για την ευζωία τους και να τοποθετήσετε το microchip για εύκολη αναγνώριση σε περίπτωση απώλειας.

Συγχρόνως θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε διάφορα πράγματα που θα διαθέτουμε στους πάγκους μας, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές: Πασχαλινά Λαμπαδάκια δια χειρός Ελένη Τσαγκαράκη, Πασχαλινά γλυκά που θα βοηθήσουν να νοιώσετε το άρωμα του Πάσχα, είδη σπιτιού, παιχνίδια και πολλά πολλά ακόμα.

Όσοι το επιθυμείτε θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ως μέλη μας ή εθελοντές μας για να νοιώσετε κι’ εσείς το μεγαλείο του να χαρίζεις αγάπη και να εισπράττεις ευτυχία... ακριβώς γι’ αυτό!!!
Αν πάλι απλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, θα είμαστε στην διάθεση σας.
 
animalspress