Web Toolbar by Wibiya Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν με μανία σε άτυχο Γιαννιώτη ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν με μανία σε άτυχο Γιαννιώτη

Οι αρμόδιοι να φροντίσουν τα πεινασμένα ζώα

(Να γιατί η ανευθυνότητα και η αναλγησία των υπεύθυνων γέννησε πολλά αδέσποτα που γίνονται χωρίς να το θέλουν ενοχλητικά στους πολίτες και προκαλούν φόβο)

Άγιο είχε ένας Γιαννιώτης ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ περπατούσε στην περιοχή του Μώλου, κοντά στο πάρκο Κατσάρη δέχθηκε επίθεση από δυο αδέσποτα σκυλιά! Τα ζώα του έσκισαν τα ρούχα, τον τραυμάτισαν στο πόδι και...

σε άλλα σημεία του σώματός του! Αιμόφυρτος ο συμπολίτης κατάφερε να φθάσει σε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου με τη φροντίδα των γιατρών έληξε η περιπέτειά του.
Όπως ανέφερε στον «Π.Λ.», «η περιοχή εκείνη την ώρα, περίπου στις 5 το απόγευμα, έσφυζε από ζωή. Μάλιστα, έπαιζαν πολλά παιδάκια, που όταν είδαν τα σκυλιά να μου επιτίθενται φοβήθηκαν και έφυγαν. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν, αν τα σκυλιά ορμούσαν στα παιδιά».

Πρώτα ο άνθρωπος!
Έχοντας ηρεμήσει πλέον από την πρωτοφανή περιπέτειά του, ο άτυχος συμπολίτης σημείωσε, ότι καλή είναι η συμπάθεια στα αδέσποτα, όμως πρώτα απ’ όλους θα πρέπει να προστατεύεται ο άνθρωπος, που πολλές φορές πέφτει θύμα πεινασμένων αδέσποτων σκύλων.
«Προέχει η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών. Μακάρι οι αρμόδιοι να φροντίσουν, ώστε τα πεινασμένα αδέσποτα να μην επιτεθούν και πάλι σε ανθρώπους» είπε στον «Π.Λ.».

proinoslogos
animalspress