Web Toolbar by Wibiya Ο Κάρλος τελικά δεν άντεξε ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Κάρλος τελικά δεν άντεξε

«00:31 ξημερώματα 18ης Μαρτίου...Το τηλέφωνο χτυπάει και μαθαίνουμε πως ο Κάρλος έχασε τη μάχη. Μας άφησε για το δικό του ουράνιο τόξο. Ήρθε κοντά μας άρρωστος...και τον γιατρέψαμε, ήρθε παραμελημένος και τον φροντίσαμε.
Η ζωή του...μικρή, σύντομη. Η πορεία του σε αυτή την κοινωνία δύσκολη. Ο μικρός δεν πάλεψε...έτσι απλά. Λες κι από την αρχή ήθελε να φύγει από αυτό τον κόσμο.
Καρλίτο, αυτή η αγαθή ψυχή που είχες, θα είναι πάντα βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας. Να είσαι καλά αγόρι μου...Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν, ηθικά... οικονομικά για να καλυφθούν τα ήδη υπάρχοντα έξοδά του».
Η έκκληση για βοήθεια λίγες μέρες πριν
Η Φιλοζωική Κομοτηνής μέσω της Αναστασίας Κουτσίδου μας ενημέρωσε για τον Κάρλος. Είναι αυτός ο σκυλάκος, που όταν έφτασε στα χέρια των εθελοντών φιλόζωων έπασχε από καλαζάαρ.
Όμως στην πορεία – αν και γλίτωσε από τη λεϊσμάνια – προέκυψαν πολλά ακόμα προβλήματα. Έφτασε σε σημείο να είναι σχεδόν τυφλός και με κόπο και έξοδα κατάφεραν να βοηθήσουν λίγο την όραση του, αφού διαπίστωσαν, ότι πάσχει από κερατοειδή επιπεφυκίτιδα.
Τώρα ο σκυλάκος έχασε την όσφρηση του! Γι' αυτό και δεν τρώει μόνος τους. Τα πράγματα είναι δύσκολα! Τώρα τον ταΐζουν με σύριγγα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να συνεχιστεί για μια ολόκληρη ζωή!
Οι εξετάσεις και η θεραπεία, που πρέπει να κάνει ο Κάρλος είναι ακριβή και φυσικά θα πρέπει να γίνει σε κτηνιατρική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Είναι μόλις ενός έτους και πασχίζουν να του προσφέρουν μια κανονική σκυλίσια ζωή.
Αν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά τη Φιλοζωική Κομοτηνής (Αρ. Πρωτοδικείου 29/2005) καλέστε στο τηλέφωνο: 6944620973 ή στείλτε μήνυμα στο email: f-k@hotmail.gr.

http://www.zoosos.gr/article/1314/o-karlos-telika-den-adexe