Web Toolbar by Wibiya Αφαίρεση κατοχής σκύλου από τον ιδιοκτήτη του για κακομεταχείριση ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αφαίρεση κατοχής σκύλου από τον ιδιοκτήτη του για κακομεταχείριση

Με πρωτοβουλία του σωματείου "Ζωόφιλη Δράση"
και βάσει του νέου νόμου

Με την ένδειξη «Κατεπείγον» διέταξε αυθημερόν η Εισαγγελία Ηρακλείου την αφαίρεση κατοχής δεσποζόμενου θηλυκού πιτ μπουλ και την παράδοση του στο Σωματείο Ζωόφιλη Δράση ύστερα από τη κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του ιδιοκτήτη, κατ άρθρο 19 παρ.1 Ν. 4039/2012 λόγω κακομεταχείρισης. Η Ήρα...

ένα οκτάχρονο πιτ μπουλ , αποστεωμένη, γεμάτη ψύλλους τσιμπούρια και πληγές βρισκόταν σε περιφραγμένο επαγγελματικό χώρο στη Φοινικιά Ηρακλείου .

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στη διάσωση του ζώου τα μέλη μας Ανδρεαδάκη Ελένη, Σφακιανάκη Δέσποινα, Γιάννα Σφακιανάκη και Άννα Ζουράρη . Ευχαριστούμε τα Αστυνομικά όργανα του Α Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκρισή τους στην Εισαγγελική Παραγγελία και τη πολύωρη παραμονή τους στο χώρο αφαίρεσης. Είναι το 15ο ζώο που αφαιρούμε με Εισαγγελική Διάταξη και το πρώτο με το νέο Νόμο 4039/2012.

Η Ήρα δέχεται κτηνιατρική βοήθεια και έχει ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις λεϊσμανίασης εριλιχίας γενική αίματος και βιοχημικές . Η κλινική της εικόνα και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για τη πορεία και την ανάνηψή της .

Για τη Ζωόφιλη Δράση
Γεωργία Στεφανάκη