Web Toolbar by Wibiya Κρυονέρι: Πρόβατα, αγελάδες, κότες και σκυλιά ζουν μαρτυρικά μέσα σε «στάνη» ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κρυονέρι: Πρόβατα, αγελάδες, κότες και σκυλιά ζουν μαρτυρικά μέσα σε «στάνη»


Ένα ζώο μπορεί να κακοποιείται στο διπλανό διαμέρισμα, στο οικόπεδο, που γειτνιάζει με το σπίτι μας. Μπορεί να υποφέρει ακόμα και μέσα σ’ ένα μαντρί νόμιμο ή παράνομο.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που ακολουθούν, αποδεικνύουν, ότι σ’ ένα προάστιο της Αττικής «αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη» δηλαδή συγγενή στο Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου του Δήμου Διονύσου τότε όλα είναι εφικτά.
http://youtu.be/aBq2zN696ZU
Μπορείς να φτιάξεις το παράνομο μαντρί σου, χωρίς να πάρεις καμιά άδεια, ακόμα και χρησιμοποιώντας το οικόπεδο, που ανήκει στον δήμο και εκεί μέσα, ανάμεσα στα σίδερα και τα παλιόξυλα, και σε ό,τι έχει απομείνει από τις παλιές στάσεις των λεωφορείων, να στοιβάξεις πρόβατα, κότες, αγελάδες και σκυλιά. Μπορείς να έχεις τα ζώα, μέσα στις λάσπες και τη βροχή ή εκτεθειμένα στον καυτό ήλιο, το καλοκαίρι και κανείς να μη σ’ ενοχλήσει. Άλλωστε οι νόμοι, και οι υγειονομικοί κανόνες, υπάρχουν για να τηρούνται από τους άλλους και όχι από τους «δικούς μας».
http://youtu.be/jTp-NWpmCRY
Και τα σκυλιά και τα πρόβατα και οι αγελάδες και οι κότες ζουν εγκλωβισμένα σε μερικά μέτρα γης μέσα στα κόπρανα και τα ούρα τους. Τα σκυλιά ταΐζονται με κομμάτια νωπού λίπους, το οποίο τους πετάει ο «φιλεύσπλαχνος» κτηνοτρόφος.
Τα σκυλιά είναι αλυσοδεμένα καθ’ όλη της διάρκεια του βίου τους. Το ένα στην είσοδο της «στάνης» και το άλλο μέσα σε αυτή. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου μέχρι σήμερα μπορεί να μη γνώριζαν, γι’ αυτή την αθλιότητα, τώρα, που γνωρίζουν – αφού το zoosos.gr τους ενημέρωσε – πόσο υποφέρουν εκεί πέρα και τα παραγωγικά ζώα, που εκτρέφονται, και τα ποιμενικά σκυλιά, τι σκοπεύει να κάνει για να τηρήσει τη νομοθεσία;
Η στάνη βρίσκεται στη οδό Ανοίξεως.

http://www.zoosos.gr/article/1386/kruoneri-provata-agelades-kotes-kai-skulia-zoun-marturika-mesa-se-stane