Web Toolbar by Wibiya Ζητείται φιλοξενεία και μεταφορά σε γιατρό για τον Ρόκυ ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ζητείται φιλοξενεία και μεταφορά σε γιατρό για τον Ρόκυ

Στους δρόμους του Τολού εγκατέλειψαν έναν πανέμορφο σκυλάκο μεγαλόσωμο πολύ φιλικό υπακούει σε κάποιες εντολές και πρέπει να είναι μικρός σε ηλικία και ράτσα που μου διαφεύγει τώρα. Είναι πολύ παιχνιδιάρης και φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά. Κάθε πρωί τα πηγαίνει όλα στο σχολείο και τρυγυρνά μέχρι να σχολάσουν γύρω γύρω. 

Τον έχουν παρατήσει από τα Χριστούγεννα και η γειτονιά εδώ στο κέντρο του Τολού τον ταίζουμε όλοι και του έχουμε βγάλει 2 - 3 ονόματα. Δυστυχώς εδώ και λίγες μέρες ο πεντακάθαρος παιχνιδιάρης Ρόκυ ή Μπρούνο ή ....... έχει σταματήσει να παίζει να τρέχει χαρούμενος και το πιο άσχημο είναι ότι έχει πληγωθεί πιθανότατα από άλλα σκυλιά και χρειάζεται γιατρό. 

Παρακαλώ πολύ βοηθήστε αυτό το σκυλάκο που ήταν η χαρά της ζωής και αρχίζει να καταρρέει. Δεν έχω τη δυνατότητα να τον πάω σε ένα γιατρό δεν έχω αυτοκίνητο ούτε και μπορώ να τον φιλοξενήσω επειδή είναι αρσενικό και έχω ήδη έναν που μαλώνει με τα αρσενικά.Ένα σπίτι για φιλοξενία ή έστω κάποιος να βοηθήσει να τον δει ένας γιατρός κάτι ρε παιδιά βοηθήστε

Τηλέφωνο: 6976657539