Web Toolbar by Wibiya Κούκλος 5 ετών αναζητά επειγόντως σπίτι!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κούκλος 5 ετών αναζητά επειγόντως σπίτι!!

Είναι ένα υπέροχο σκυλί που βρέθηκε στο δρόμο σε οικτρή κατάσταση, ένα βήμα πριν από το θάνατο. Ήταν ένα σωρό κόκκαλα από την ασιτία, γεμάτο παράσιτα που του είχαν ρίξει τον αιματοκρίτη υπερβολικά χαμηλά. Του έγιναν εξετάσεις και βρέθηκε θετικό στο καλαζάρ αλλά οι τιμές ήταν πάρα πολύ χαμηλές. Αποφασίστηκε η θεραπεία του και με πολλή φροντίδα έφτασε τώρα να είναι ένα υγιές σκυλί που δεν θυμίζει σε τίποτε τον σκελετό που μετά βίας περπατούσε στον δρόμο.

Το όνομά του είναι Λίνος και η ηλικία του υπολογίζεται γύρω στα 5 χρόνια. Έχει εμβολιαστει κι έχει πλέον ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικού χαρακτήρα σκυλί που είναι σχεδόν ανύπαρκτο μέσα στο σπίτι. Κάθεται όλη μέρα ήσυχο σε μία γωνιά και δεν ζητά τίποτε πέρα από το φαγητό του. Δεν λερώνει μέσα, δεν κάνει καθόλου ζημιές και δεν γαυγίζει. Ιδανικό για διαμέρισμα όπου δεν θα ενοχλεί τους γείτονες. Ιδανικό για συντροφιά, πολύ σοβαρό, τρυφερό και γλυκό. Δεν τσακώνεται με άλλα σκυλιά. Είναι μικρού μεγέθους, γύρω στα 8 κιλά, κοντόσωμο.

Αν θέλετε να του προσφέρετε τη δυνατότητα να ζήσει σε ένα σπίτι και να μην ξαναβρεθεί στην πρώτη του κατάσταση, τηλ. 6942664442 Ηράκλειο