Web Toolbar by Wibiya Ο Δήμος Αγ. Νικολάου συνεργάζεται με εθελοντές για το καλό των ζώων ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δήμος Αγ. Νικολάου συνεργάζεται με εθελοντές για το καλό των ζώων

Το θετικό αποτέλεσμα, που είχε η συνάντηση μεταξύ των εκπρόσωπων των φιλοζωικών σωματείων και του δημάρχου Αγίου Νικολάου Κρήτης – σχετικά με την τύχη του καταφυγίου του PAWS – τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και ο PAWS.

Το zoosos.gr έχει αναφερθεί αναλυτικά στα όσα προηγήθηκαν της συνάντησης αυτής, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, αλλά και στην «στροφή», που έκανε ο δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, βοηθώντας έτσι τ’ αδέσποτα και τιμώντας τη θέση, που κατέχει, αλλά και εκείνους, που τον ψήφισαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
«Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου PAWS καθώς και άλλων πολιτών με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρη Κουνενάκη.

Το θέμα της συζήτησης ήταν οι άστοχες ενέργειες του Δήμου κατά του PAWS και του καταφυγίου αδέσποτων ζώων που διατηρεί, τη στιγμή που ο Δήμος δεν διαθέτει ακόμη καμία υποδομή περίθαλψης, στείρωσης και υιοθεσίας τους.
Οι δύο πλευρές εξέθεσαν τα επιχειρήματά τους και έγινε διεξοδική συζήτηση. Ο Δήμαρχος αφού άκουσε τις αιτιάσεις μας και τα απολύτως λογικά και ρεαλιστικά αιτήματά μας, αντελήφθη, και είναι προς τιμήν του, την ουσία του προβλήματος. Πρότεινε δε λύσεις οι οποίες είναι απόλυτα σωστές.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό και ελπίζουμε ότι και οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν επιτέλους τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους χιλιάδες εθελοντές πολίτες, που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να υπερασπίζονται αξίες και ιδανικά - σπάνια δυστυχώς σήμερα στην κοινωνία μας – τα οποία προάγουν τον πολιτισμό, αναγνωρίζουν την αξία της ζωής, και σέβονται τη διαφορετικότητα κάθε συναισθανόμενου και νοήμονος όντος, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε ζώο.

Για την
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Η Πρόεδρος Η Αντιπρόεδρος Η Γραμματέας
Αναστασία Μπομπολάκη Μάριζα Χριστοδούλου Μαρία Χουστουλάκη
Για τον
Φιλοζωικό Σύλλογο PAWS
H Πρόεδρος
Joan Ραπάνη».

http://www.zoosos.gr/article/1133/o-demos-ag-nikolaou-sunergazetai-me-ethelodes-gia-kalo-ton-zoon