Web Toolbar by Wibiya Τι επέμβαση υπέστη αυτό το ζώο; ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τι επέμβαση υπέστη αυτό το ζώο;

Οι εθελοντές του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, που βρίσκεται στον Μαρκόπουλο Αττικής, κάνουν έκκληση και ζητούν πληροφορίες για τον σκύλο, που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο εντοπίστηκε δεμένο με σπάγκο κοντά στις εγκαταστάσεις του Κ.Α.Ζ.. Αρχικά τον μυρίστηκε η σκυλίτσα η Ανθούλα, η οποία με τα επίμονα γαυγίσματα της, κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Κ.Α.Ζ. να την ακολουθήσουν.

Έτσι βρήκαν αυτόν τον σκύλο, που φέρει μια τεράστια χειρουργική τομή στην ράχη του κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Υπάρχουν ακόμα τα ράμματα και ίχνη από το μπλε σπρέι σαν αυτό που βάζουν οι κτηνίατροι στις πληγές.

Οι άνθρωποι του Κ.Α.Ζ., που ψάχνουν πληροφορίες για τι μπορεί να συνέβη σε αυτό το ζώο, κάνουν έκκληση σε όποιον φιλόζωο ή κτηνίατρο γνωρίζει να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους βοηθήσει στη διάγνωση, ώστε το ζώο να τύχει της περίθαλψης που του αγγίζει.

Είναι αρσενικός, νεαρός, καλόβολος και τον ονομάτισαν Ραφαήλ. Οι εξετάσεις του προς το παρόν έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Η ακτινογραφία που θα του κάνουν ίσως αποκαλύψει σε τι επέμβαση έχει υποβληθεί.

Αν μπορείτε να βοηθήστε και γνωρίζετε σε ποιον ανήκει το ζώο, και τι επέμβαση του έχει γίνει στείλτε μήνυμα στα εξής email: info@kazshelter.org, kazshelter@gmail.com ή καλέστε στα τηλέφωνα: 6989772960 – 6977846783.

http://www.zoosos.gr/article/1134/ti-epemvase-upeste-auto-zoo