Web Toolbar by Wibiya Διορθωτικά μέτρα για την απώλεια των μαλλιών στα σκυλιά ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Διορθωτικά μέτρα για την απώλεια των μαλλιών στα σκυλιά

Η τριχόπτωση στους σκύλους συνήθως συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως κνησμό, ερεθισμό του δέρματος, το δάγκωμα και μάσημα σε διαφορα σημεία.

Η απώλεια μπορεί να είναι το αποτέλεσμα πολλών ιατρικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων της ψώρας, ακάρεα, τα τσιμπούρια ή δερματίτιδα. Αρχική διορθωτικά μέτρα είναι ασφαλή για να παρέχουν προσωρινή ανακούφιση, αλλά μια οριστική διάγνωση της τριχόπτωσης πρέπει να παρέχεται από έναν κτηνίατρo

Η υπερβολική πτώση και απώλεια μαλλιών σε σκύλους που μπορεί να προκληθεί από αλλεργίες. Τα σκυλιά μπορούν να είναι αλλεργικοί σε σαμπουάν, σε τροφές για σκύλους, τσιμπήματα ψύλλων, ακάρεα ή τα ακάρεα της σκόνης.

Για μια υποψία σε αλλεργία σε τρόφιμα, αφαιρέστε την ξηρά τροφή για σκύλους από την πρόσβαση του κατοικίδιου ζώου. Αντικαταστήστε το με ένα σπιτικό μίγμα πλήρως μαγειρεμένο ρύζι, μαγειρεμένα λαχανικά και βραστό στήθος κοτόπουλου. Αυτή η θεραπεία φαγητου στο σπίτι ονομάζεται "μειλίχια διατροφή" και μπορεί να γίνει πουρέ σε ένα μπλέντερ για μια πιο λεπτή υφή. Οι ζωοτροφές στο σκυλί σας με μια μειλίχια διατροφή για τρεις μέρες, και συνέχεια με έναν κτηνίατρο, αν τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται.

Ανθρώπινα αντιισταμινικά όπως το Benadryl μπορεί να δοθεί στα σκυλιά για αλλεργικές αντιδράσεις. Επικοινωνήστε με τον κτηνίατρο για την ακριβή δοσολογία καθώς βασίζεται στο βάρος του σκύλου.

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, και δίνει επίσης στο ανοσοποιητικό σύστημα μια καλή ώθηση. Αυτό κάνει το ξίδι μηλίτη μήλων μια καλή εγχώρια θεραπεία για χρήση σε σκύλους, όταν βιώνουν τριχόπτωση.

Μειωμένα ίσα μέρη από ξύδι μήλου μηλίτη και το νερό μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην πληγείσα περιοχή. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο μείγμα για εύκολη εφαρμογή, και αφήστε το να στεγνώσει.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα του σκυλιού, τοποθετώντας δύο σταγόνες ξύδι μήλου μηλίτη στα τρόφιμα.

Ένα αντιμυκητιασικό μπάνιο μπορούν να δοθούν για την ανακούφιση από κνησμό και τα συμπτώματα της τριχόπτωσης με την εφαρμογή μη αραιωμένο μηλόξιδο και στη συνέχεια το ξέπλυμα του σκύλου με το νερό. Να είστε προσεκτικοί για να μην πάρει το ξίδι μηλίτη μήλων στα μάτια του σκύλου σας


Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι μια καλή λύση για το σπίτι που εφαρμόζονται στο τρίχωμα και το δέρμα του σκυλιού. Θα βοηθήσει ενυδατώνουν καθώς και ανακούφιση του ερεθισμού που προκαλείται από έντονο κνησμό. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ελαιόλαδου είναι ότι θα πνίξουν τα ακάρεα, αν αυτά τα παράσιτα είναι η αιτία της απώλειας τρίχας του σκυλιού.

Κάντε απαλό μασάζ ελαιόλαδο στο δέρμα του σκύλου σας με την εφαρμογή 2 κουταλιές της σούπας. στο χέρι σας πρώτα. Χρησιμοποιήστε περισσότερο εάν έχετε ένα μεγάλο σκυλί.

Ο χυμός λεμονιών

Ο χυμός λεμονιών έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία μαλλιών πρόβλημα ενός σκυλιού απώλεια. Εγχύστε ένα ένα λίτρο ζεστό νερό με μια φέτα λεμόνι για πέντε ώρες, και στέλεχος αργότερα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού έγχυση ως ξέβγαλμα ή ως θεραπεία σημείο.
 
puppy-doggy.blogspot.com