Web Toolbar by Wibiya Επείγει υιοθεσία για κουταβάκια ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Επείγει υιοθεσία για κουταβάκια

Τα μωρακια βρισκονται στο σπιτι φιλοξενιας ολα μαζι. ευχαριστω παλι ολους οσους βοηθησαν κ κυριως το στεφανο και το βασιλη!

Τωρα ξεκιναμε να βρουμε υιοθεσιες και θελουμε τη βοηθεια ολων σας με προωθησεις για να ξαλαφρυνουμε σιγα σιγα και το Βασιλη που τα εχει.

Επισης θα παρακαλουσα οσους θελουν να βοηθησουν με αλοιφες για σκουληκια, τροφες κουταβιου και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο, οπως κουβερτακια κτλ.

Για εκεινους που ειναι μακρυα και δεν εχουν την ανεση να μας φερουν τετοια πραγματα μπορουν να βοηθησουν οικονομικα ωστε να παρουμε εμεισ τροφες κ αλοιφες. Σε δευτερη φαση θα εμβολιαστουν κιολας ισως και να τσιπαριστουν αναλογα παντα και με τη δικη σας βοηθεια!

Τα μωρα θα δοθουν με συμβολαια υιοθεσιας και προυποθεσεις στειρωσης και τσιπαρισματος (αναλογα) με τη βοήθεια σας θα καλυφθουν και τα εξοδα για τη στειρωση της μανας τους για να μην εχουμε παλι τα ιδια σε λιγο καιρο! (Τραπεζα Πειραιως: Πελτεκη Χριστινα Αρ. Λογαρ. 5261-054937-624 με δικαιολογια κουταβια-μαμα σινδου) παρακαλω και ελπιζω στην βοηθεια ολων σας!

επικοινωνια: 6980764694