Web Toolbar by Wibiya Διακόσια ζώα νεκρά ή ετοιμοθάνατα από πείνα σε καταφύγιο στην Αλαμπάμα ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Διακόσια ζώα νεκρά ή ετοιμοθάνατα από πείνα σε καταφύγιο στην Αλαμπάμα

Κανιβαλισμός ζώων από την πείνα...

Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες (video)

Επιδρομή σε καταφύγιο στην Αλαμπάμα έγινε από την Αστυνομία πρόσφατα για έρευνα σε πιθανή κακομεταχείριση ζώων, μετά από καταγγελία των γειτόνων. Ανάμεσα στα ζώα που βρέθηκαν νεκρά υπήρχαν 20 σκύλοι και 2 γάτες, ενώ πολλοί άλλοι σκύλοι και γάτες ήταν στα κλουβιά τους για εβδομάδες χωρίς τροφή , σύμφωνα με δηλώσεις της Human Society, που εκλήθη στη συνέχεια. Το χειρότερο ήταν...

ο κανιβαλσμός στον οποίο προέβησαν τα ζώα για την επιβίωσή τους , καθώς πεινασμένα σκυλιά έτρωγαν άλλα...
Βρέθηκαν 50 νηστικές γάτες σε κλουβιά, οι δύο νεκρές , αλλά και άλογα , δύο από τα οποία δεν μπόρεσαν να σωθούν.


Οι αστυνομικοί βρήκαν τροφές και τάισαν τα πεινασμένα ζώα όσο πιό σύντομα μπορούσαν.
Οι ιδιοκτήτριες του καταφύγιου αυτού είχαν φύγει από την πόλη για περισσότερες από 10 ημέρες και άφησαν τα ζώα μόνα τους.


Πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλο ένα καταφύγιο στην Καλιφόρνια, το ίδιο περίπου διάστημα, όπου βρέθηκαν 25 άλογα σαπισμένα , εγκατελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους.
 
Επιπλέον, στην Αλαμπάμα, βρέθηκαν στο σπίτι των ιδιοκτητών του καταφυγίου, στο Robertsdale , κι άλλα 12 περίπου εγκατελειμμένα και πεινασμένα κατοικίδια.

Η ιδιοκτήτρια Roberta Dueitt και η κόρη της συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν 20 κατηγορίες για κακοποίηση και αμέλεια ζώων . Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθερες από τη φυλακή της πόλης Foley με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

Η Αστυνομία αναφέρει πως διερευνά και την ύπαρξη τρίτου ύποπτου προσώπου στην υπόθεση αυτή και για άλλες επιπλέον κατηγορίες , που μπορεί να ενοχοποιήσουν εκ νέου την ιδιοκτήρια και την κόρη της.

Ακολουθεί το video με προειδοποίηση για κάπως σκληρές εικόνες από όσα εντόπισε η Αστυνομία στο καταφύγιο των ταλαιπωρημένων ζώων.
animalspress