Web Toolbar by Wibiya Χαλκίδα: 7 μήνες χωρίς κτηνίατρο το Κυνοκομείο - Γεννάνε ανεξέλεγκτα τα ζώα! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκίδα: 7 μήνες χωρίς κτηνίατρο το Κυνοκομείο - Γεννάνε ανεξέλεγκτα τα ζώα!

Οι ζωόφιλοι εθελοντές της Χαλκίδας έχουν τονίσει πολλές φορές την ακαταλληλότητα του Δημοτικού Κυνοκομείου αλλά και την έλλειψη κτηνιάτρου! Η σύμβαση της κτηνιάτρου έληξε τον Ιούνιο του 2011 και από τότε μέχρι σήμερα, 7 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, δεν υπάρχει κτηνίατρος στο Κυνοκομείο, ούτε για τα έγκλειστα ζώα αλλά και ούτε για τα αδέσποτα των δρόμων...
Συνεπώς έχει ουσιαστικά σταματήσει όλη η λειτουργία του Κυνοκομείου: περίθλαψη, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, εβόλια! Τα 200 ζώα του Κυνοκομείου φροντίζονται από ελάχιστους υπαλλήλους ενώ τα δηλητηριασμένα ή τραυματισμένα ζώα που μεταφερόντουσαν καθημερινά στο Κυνοκομείο για περίθαλψη, εδώ και 7 μήνες απλώς πεθαίνουν προφανώς αβοήθητα!
Ο νόμος ορίζει ότι όταν λήγει η σύμβαση πρέπει να υπάρχει νέος κτηνίατρος στο Κυνοκομείο μέσα σε 15 μέρες,όμως ο Δήμος δεν δρα, παρότι έχει ενημερωθεί από τη Νομαρχία!!!
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, Θεόδωρος Γιαννούκος είχε ανακοινώσει έναν αριθμό επικοινωνίας στον οποίο οι πολίτες θα μπορούν να εκφράσουν ....τα παράπονα τους για το κυνοκομειο ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση!!
Αν θεωρείτε και εσείς σημαντική την απουσία κτηνίατρου (!), καλέστε ή στείλτε email και διαμαρτυρηθείτε:
 6980552181 , contact@0932.syzefxis.gov.gr, aitimataPoliton@dimos-xalkideon.gr

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
adespoto.gr