Web Toolbar by Wibiya Λέσβος: Στις 15/2 η διαμαρτυρία για τις φόλες και τον πυροβολισμό ζώου από τον Π.Μ. ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Λέσβος: Στις 15/2 η διαμαρτυρία για τις φόλες και τον πυροβολισμό ζώου από τον Π.Μ.

Oι φιλόζωοι δίνουν ένα δυνατό ραντεβού στο άγαλμα στα Τσαμάκια όχι την Τετάρτη 8/2 όπως είχε κυκλοφορήσει, αλλά στις 15/2/2012!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα οι ζωόφιλοι θα μαζευτούν στην καφετέρια το Πάρκο για να οργανωθούν και η διαμαρτυρία θα γίνει την Τετάρτη15/2/2012, στις 15.00 το μεσημέρι.
Κύριο αίτημα της διαμαρτυρίας των φιλόζωων είναι να σταματήσει επιτέλους η άθλια συμπεριφορά των ζώων στο χωριό του Μανταμάδου απο συγκεκριμένους κατοίκους του χωριού.Ζητάμε να παρθούν δραστικά μέτρα απο τους ιθύνοντες του χωριού.
Ευπρόσδεκτο κάθε υλικό (φωτογραφίες, πανό κλπ) από όποιον επιθυμεί! Θα δημιουργηθεί επιστολή που θα παραδοθεί στους εκροσώπους της χωριού, με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν.
Η διαμαρτυρία ξεκινά στις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης , θα φτάσουμε όλοι μαζί στο χωριό και θα ακολουθήσει πορεία εντός του χωριού.Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό σε περαστικούς  Σωματεία,εθελοντές,φιλόζωοι όλοι εκεί!!!
με πληροφορίες από lesvosnews/Κιβωτός
adespoto