Web Toolbar by Wibiya SOS για την γλυκιά Εύα και τον Άρη ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

SOS για την γλυκιά Εύα και τον Άρη


22/1/12 Μετά απ'τις απειλές που δεχτήκαμε απ'τους κατοίκους της γειτονιάς, ότι κάποια στιγμή θα μπουν φόλες αν δεν δεχτούμε να τα πάνε σε εργοστάσιο όπου θα τα έχουν δεμένα, αποφασίσαμε και σήμερα το πρωί πήγαμε την Εύα και τον αδερφό της τον Άρη σε πανσιόν. Το βλέμμα τους την ώρα που τα χαιρετούσαμε είναι βαθιά χαραγμένο μέσα μας….υπομονή γλυκιά μας ΕΥΑ… υπομονή ΑΡΟΥΛΗ..δε μπορεί..θα βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που θα σας αγαπήσει, που θα σας βάλει στο σπίτι του μα πάνω από όλα στην καρδιά του. ♥ Παρακαλούμε θερμά βοηθήστε μας στην προώθηση τους. Εύα: ημίαιμη Labrador Retriever 12 μηνών, 20~25 κιλά περίπου, εμβολιασμένη. Άρης: ημίαιμο Labrador Retriever 6 μηνών, εμβολιασμένο. Εκτός από υιοθεσία αν βρεθεί κάποιος που να θέλει να τα φιλοξενήσει υπεύθυνα μέχρι να βρουν ένα μόνιμο σπίτι, τα έξοδα θα είναι πληρωμένα (τροφή και ότι άλλο χρειαστεί)  
20/1/12 SOS--Σε λίγες μέρες, αν δεν βρεθεί φιλοξενία ή υιοθεσία για την Εύα, θα πάνε αυτήν και τον αδερφό της τον Άρη σε εργοστάσιο στα Οινόφοιτα, όπου θα τα έχουν δεμένα και μόνο για λίγο το βράδυ θα τα ελευθερώνει ο φύλακας. Η Εύα είναι ανεπιθύμητη απ'τους κατοίκους της περιοχής που μένει και μας έχουν δώσει προθεσμία λίγων ημερών να της βρούμε σπίτι. Στην αρχή είχαν σκεφτεί να την παρατήσουν σε κάποιο βουνό. Έλεος. Παρακαλούμε θερμά προωθήστε να σωθεί το Ευάκι μας!! Η αγωνία μας για την τύχη της είναι μεγάλη. Τα έξοδα της φιλοξενίας (τροφή και ότι άλλο χρειαστεί) είναι πληρωμένα. 
8/1/12 Η Εύα πριν 2,5 μήνες γέννησε τα πρώτα της μωράκια και πρόσφατα γλύτωσε από φόλα που έβαλαν στην γειτονιά που μένει και υιοθετηθηκε. Όμως δεν στάθηκε τυχερή με την υιοθεσία της και γύρισε ξανά στον δρόμο. Οι κάτοικοι που την φροντίζουν φοβούνται για την ζωή της. 
    τηλ. 6976292186, 6944571229