Web Toolbar by Wibiya Έκκληση για βοήθεια για την Ρόττυ!! Χρείαζεται Μιλτεφοράν, εγχείρηση στο μάτι και στείρωση!! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση για βοήθεια για την Ρόττυ!! Χρείαζεται Μιλτεφοράν, εγχείρηση στο μάτι και στείρωση!!

επειγον !!! (20/01/2012)

τα προβληματα τησ ροττυ πολλα !!! χρειαζομαστε μιλτεφοραν !!! πρεπει να χειρουργηθει στο ενα ματακι της γιατι εχει ελκος και υπαρχει φοβος να τυφλωθει αν δεν εχει γινει ζημια ηδη !!! δεν φτανουν ολα αυτα αλα πρεπει να στερωθει κι' ολας !!! τα στηθια της κατεβαζουν πρωτογαλα !!! μαλλον ψευδης κυηση που μπορει να εξελιχθει σε πυομυτρα !!! σας παρακαλω βοηθηστε την !!!

η ιστορια εχει ωσ εξης.....
τα παιδια που την ανακαλυψαν ηρθαν στο μενιδι ψαχνωντας για ενα κοκκερακι μαυρο μετα απο εκληση βοηθειας εδω στο facebook το οποιο δεν βρηκαν.....
ψαχνωντας ομωσ ανακαλυψαν αυτο το κοριτσι παρατημενο σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων.ρωτησαν την γειτονια αν γνωριζουν κατι. του  ειπαν οτι εχουν κλεισει το μαγαζι εδω και 6 μηνεσ ξαφνικα !!! παρατημενη λοιπον εκει εδω και 6 μηνες !!!
εμεις την ονομασαμε ροττυ (απο το ροτβαϊλερ) ομως μαθαμε οτι την φωναζαν τα αφεντικα της ηρα στο οποιο και ακουει !!!
τα παιδια λοιπον που την βρηκαν την πηγαν στην κτηνιατρο. ειναι θετικη σε ερλειχια και λεϊσμανιαση !!! εχει και ελκος στο ενα ματακι το οποιο θελει χειρουργειο !!!
για αρχη οργανωσαμε ομαδα για να ξεκινησει την θεραπεια της ερλιχιας. χρειαζομαστε ομωσ βοηθεια με τα υπολοιπα !!! χρειαζεται μιλτεφοραν. βαση των κιλων της θα χρειαστει περιπου 65 ml. το μπουκαλι των 60 ml μπορω να το βρω με 145 ευρω. θα χρειαστει χειρουργειο το οποιο ακομη δεν γνωριζουμε το κοστος. το ψαχνουμε για να δουμε που θα την παμε για το χειρουργειο αλλα και ποσο θα στοιχησει.
το σημαντικοτερο ειναι ενα σπιτι φιλοξενιας !!! η θεραπεια της γινεται στον δρομο !!!
σας παρακαλω βοηθηστε μας να την βοηθησουμε !!!
οποιος μπορει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6942242937 η ας μου στειλει μυνημα. ευχαριστω !!!

εδώ το αρχικό της άλμπουμ στο facebook