Web Toolbar by Wibiya Τρίκαλα: Οργανωμένη δολοφονία αδέσποτων από δίποδο κτήνος ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίκαλα: Οργανωμένη δολοφονία αδέσποτων από δίποδο κτήνος

Όπως καταγγέλει η φιλόζωη Χρύσα στο adespoto.gr, τον τελευταίο μήνα έχει γίνει δυστυχώς μάρτυρας ανεύρεσης πτωμάτων αδέσποτων άτυχων σκυλιών στην περιοχή Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.
Πριν περίπου ενα μήνα, στην πλατεία του χωριού Μεγάλα Καλύβια, ένα αδέσποτο ξεψύχησε έπειτα απο φόλα μπροστά στα μάτια  παιδιών τα οποία προσπαθούσαν μάταια  να το συνεφέρουν. Δυστυχώς το ζώο βασανίστηκε πολύ μέχρι που ενέδωσε στον πόνο και ξεψύχησε.
 Το αποκορύφωμα των δολοφονικών πράξεων αυτού του ανθρώπινου κτήνους έλαβε χώρα εχτές το βράδυ κοντά σε σπίτι οικογένειας, που έχοντας οι ίδιοι στην κατοχή τους  κατοικίδια , τάιζαν καθημερινώς 5 αδέσποτα εκ των οποίων τα 3 ήταν μόλις 2 μηνών κουτάβια.
Τα αδέσποτα δεν ερχόντουσαν  μόνο για το φαί,αλλά είχαν κατασκηνώσει έξω απο το σπίτι και αν μη τι άλλο παρά πρόβλημα αποτελούσαν. Οδηγός αυτοκινήτου  πέρασε έξω απο το σπίτι και  επιβραδύνοντας σταμάτησε λίγα μέτρα πιο μακρια κατεβάζοντας 4 πλαστικά δοχεία γεμάτα με γάλα και δηλητήριο και τα τοποθέτησε κοντά στα αδέσποτα. 
Το κτήνος αυτό  ήταν τόσο ''οργανωμένο'' που  λόγω  αέρα (και προφανώς λόγω φόβου μή και δεν ικανοποιηθούν τα αρρωστημένα του δολοφονικά  αισθήματα) είχε τοποθετήσει στον πάτο  και των τεσσάρων πλαστικών δοχείων  πέτρες, ουτως ώστε να μη τα πάρει ο αέρας! Βγαίνοντας η οικογένεια απο το σπίτι έγινε μάρτυρας αποτρόπαιου θεάματος.
 Τα 4 απο τα 5  αδέσποτα  κοίτωνταν αναίσθητα μέσα στη μέση του δρόμου, ενώ το ένα απο τα 3 κουτάβια το οποίο πάντα το αφήνανε τελευταίο να φάει, τυχερό μέσα στην ατυχία του, γάβγιζε με μανία στα κουφάρια των υπολοίπων. 
 Η οικογένεια  έχει  προβεί ήδη σε καταγγελία και έχει ενημερώσει τις φιλοζωικές οργανώσεις.
 Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για το κτήνος που είναι υπεύθυνο για αυτό το μαζικό έγκλημα, να το κάνει γνωστό και να μην γίνει συνένοχος  αποσιωπώντας  οποιαδήποτε πληροφορία. Οι ''κανόνες'' του συνδρόμου  ''κλειστης κοινωνίας'' δεν πρέπει να υπερβούν την ανθρωπιά!

adespoto.gr