Web Toolbar by Wibiya Γενοκτονία στον Λουτρόπυργο Μεγάρων! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γενοκτονία στον Λουτρόπυργο Μεγάρων!

Καταθέσεις στην Αστυνομία, φωνές, διαμαρτυρίες, απειλές, οργή και θρήνος...Τίποτα δεν στάθηκε σωτήριο για τα μέχρι τώρα 10 αδέσποτα σκυλιά που θρηνεί ο Λουτρόπυργος Μεγαρων. Νεκρά σώματα παντού, αίματα και  εκκρίσσεις που μαρτυρούν τον φρικτό θάνατο που βρήκαν τα σκυλιά που για πολύ καιρό ήταν οι σύντροφοι και προστάτες των ενοικων του Λουτρόπυργου. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάποιον κακοπροαίρετο γείτονα, όμως αύριο θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί η "άκρη του νήματος". Η Αστυνομία Μεγάρων για μια ακόμα φορά (και δεν πάψουμε ποτέ να το λέμε) στάθηκε πάλι στο πλευρό μας και παρά το προχωρημένο της ώρας και την ολιγομελή δύναμη της, έστειλε περιπολικό για να βεβαιώσει το περιστατικό και οι αστυνομικοί στάθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω από τα άψυχα κορμάκια τους. Αύριο θα μεταφερθούν για νεκροψία, για να βεβαιωθεί η ουσία που χρησιμοποιήθηκε καθώς κα να εξεταστούν υπολείματα τροφής που βρέθηκαν στην περιοχή.
   Μια ακόμα φρικτή κτηνωδία στην περιοχή των Μεγάρων και ιδιαίτερα του Λουτρόπυργου που αποτελεί αγαπημένο "προορισμό" όσων σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τα ζώα τους. Η μητέρα Μπόνυ, υπεύθυνη για πολλά κουτάβια στην περιοχή πριν στειρωθεί, τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ήταν ένα ζώο εγκατελλειμένο από τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες του αστείρωτο φυσικά, οι οποίοι όμως δεν φείδονταν εξόδων για να κόψουν τα αυτιά της και να έχει έτσι το σκυλί το "λουκ" που άρμοζε στην ράτσα του. Φυσικά χωρίς τσιπ, παρόλο που τον θεσμό της βάσης δεδομένων "υπηρετεί" μέχρι σήμερα με απόλυτη επιτυχία ο Π.Κ.Σ. Ας μας πει η κα Τραχήλη, λοιπόν, ποιοι είναι οι κτηνίατροι- μέλη του συλλόγου τους που ακολουθούν πιστά τον νόμο και ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ τους ιδιοκτήτες να τσιπάρουν τα ζωα τους, έστω τους ενημερώνουν για το τί σημαίνει τσιπάρισμα και οτι ο νόμος το αναφέρει ρητά. Μήπως να ενημερωθεί η κα Τραχήλη ότι οι κτηνίατροι ΔΕΝ υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες να τσιπαρουν τα ζώα τους από φόβο μην τους χάσουν από πελάτες; Πάλι λοιπόν για τα συμφέροντα του κλάδου δεν συζητάμε; Αν υπηρετούσαν σωστα τον θεσμό όπως διατείνονται ότι κάνουν θα φροντίζανε να δώσουν τις σχετικές οδηγίες στα μέλη τους για να τσιπαρουν και όχι να κόπτονται αν θα εισπράττουν παράβολα από το τσιπάρισμα. Οι στειρώσεις στην περιοχή για να περιοριστεί ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός των ζώων, από ποιον πρέπει να πληρωθούν και πόσο για να είναι αποδεκτή η "διαχείριση των αδέσποτων" κατά την γνώμη του Π.Κ.Σ; Προφανώς από τους φιλόζωους οι οποίοι πρέπει να καταβάλλουν από 120 εως και 250 ευρώ το κάθε ζώο...Ήτοι για τον Λουτρόπυργο και τα ζώα που πέθαναν απόψε από 1200 εως 2500 (!) ευρώ για να ικανοποιημένος ο "κλάδος" και να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του...
   Πολλή κουβέντα δεν έχουμε κάνει για τον "κλάδο" τελικά; και τέλος πάντων να την κάνουμε αγαπητέ Π.Κ.Σ, αλλά να τρέχετε εσείς στις αστυνομίες και να μαζεύετε τα ζώα προς ταφή για να μπορείτε να μιλάτε για δικαιώματα του κλάδου. Διαφορετικά, σωπάστε το και περιοριστείτε σε αυτά που σας πληρώνουν οι φιλόζωοι (δεν ειναι και λίγα) και κάντε ΣΩΣΤΑ την δουλειά σας και αυτό που ορίζει ο νόμος να κάνετε. ΔΕΝ ξεχνάμε κα Τραχήλη ότι διασύρατε τα Μέγαρα με τον χειρότερο τρόπο, το Δημοτικό Κτηνιατρείο Μεγάρων, τον Δημο μας -που προς τιμήν τους αποφάσισαν να δώσουν λύσεις και την Περιφέρεια (την κα Δήμου, που τιμησε τις ψήφους που της δόθηκαν και θέλησε να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών της περιφέρειας της) μιλώντας για κασέλες και κανόνες ασηψίας με μόνο σκοπό να κατασυκοφαντήσετε τους ξένους συναδελφους σας.
   Απόψε, η ομάδα των Μεγάρων δεν θα κοιμηθεί, γιατί δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τα 1200 ευρώ που ο "σνομπ" σύλλογος σας απαιτούσε για να στειρωθούν τα ζώα. Οι τύψεις αυτές για τα ζώα αυτά θα μας κυνηγούν. Εσείς αλήθεια με το αίμα τόσο σκυλιών από όλη Ελλάδα στα χέρια σας, πώς κοιμάστε; Ειναι 02:00 π.μ και ειμαστε εδώ για να αναφέρουμε περιστατικά που κακοηθέστατα έχετε χαρακτηρίσει "εικονικά" στο παρελθόν και θα είμαστε εδώ, απέναντι σας μέχρι να αναλάβετε τις ευθύνες που σαν αναλογούν.
   Και εντελώς κυνικά αγαπητέ Π.Κ.Σ πως να το κάνουμε; "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"
'Ολα τα σκυλιά τόυ άλμπουμ είναι νεκρά καθώς και μερικά ακόμα που δεν ήταν μέσα. Ανάμεσα τους τα 3 μωρα της Μπόνι που στους 6 μηνες ζωής τους γνώρισαν ανείπωτο πόνο και φριχτό θάνατο!

Οι αγάπες της Δάφνης *R.I.P*

 Πηγή: Facebook