Web Toolbar by Wibiya Χρειάζεται άμεσα περίθαλψη στην Αιγαίου (Θεσσαλονίκη) ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Χρειάζεται άμεσα περίθαλψη στην Αιγαίου (Θεσσαλονίκη)

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!! ΣΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ!!!!! Γυριζοντας απο το γιατρο βρηκα σημερα το μεσημέρι ξανθό μεγαλόσωμο σκυλάκι Β. Όλγας και Κύμης γωνία (θεσ/νικη), με αίματα στη μύτη και σε κακό χάλι, δεν τρώει αντιβίωση σε κονσέρβα οπως μας ειπε να του δωσουμε ο γιατρος.
Τα ειχαμε οργανωσει ολα για να παει στο γιατρο, ερχονταν το πετ ταξι ηρθε ο εθελοντής δημητρης και με αντικατεστησε για να παω στο φαρμακειο, να το περιμενουμε μη φυγει κι αυτο πηγε και καθησε στο πατακι ενος καταστηματος.
Βγηκε ο ιδιοκτητης και το εδιωξε κι αυτο αρχισε να τρεχει (ενω δεν περπατουσε καν καλα! δεν στεκεται στα ποδια του παρα με δυσκολία και ειναι πολύ λεπτό)
πολυ κριμα!! το εψαχναν ο πετταξιτζης μαζι με τον Δημητρη ( ο Δημήτρης κι εγω δε ξερουμε καθολου απο σκυλια και οι δυο δεν ξεραμε πως να το πιασουμε) και τωρα εχει εξαφανιστει στην περιοχη Ολγας με Κυμης.

Αν το δει κανεις παρακαλουμε να το παει στον Δασκαλόπουλο Νίκο ή να μας ειδοποιήσει και μετα να βαλουμε ολοι μαζι για τα εξοδα μιας περιθαλψης εγω θα βαλω οτι μπορώ.

ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ετρεμε και ανασαινε γρηγορα και εβγαζε αιμα απο τη μυτη αν και εμαι κι εγω αρωστη και δεν μπορω να βγω να το ψαξω ειναι φοβισμένο αλλα οχι επιθετικο οποιος ξερει απο σκυλακια θα το πιάσει

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???? 6979780445