Web Toolbar by Wibiya Στις 24/1 δικάζεται ο δολοφόνος κουταβιών της Ηλιούπολης ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Στις 24/1 δικάζεται ο δολοφόνος κουταβιών της Ηλιούπολης

Στις 6 Μαίου 2006, μέλη της Ζωοφιλικής Ενωσης Ηλιούπολης είδαμε τον δολοφόνο των κουταβιών καθώς έβγαινε από τον χώρο που περιθάλπταμε τα ζωάκια. Επειδή το μέρος ήταν απόμερο κρατήσαμε τον αριθμό του αυτοκινήτου του.  Όταν μπήκαμε μέσα στον κήπο του σπιτιού είδαμε το ένα κουτάβι να σφαδάζει στο χώμα και το τρέξαμε στον κτηνίατρο.
Στον δρόμο το κουτάβι κατέληξε. Όταν περιγράψαμε στον κτηνίατρο τα συμπτώματα μας είπε ότι είναι δηλητηρίαση και να τρέξουμε πίσω για να προλάβουμε και τα άλλα. Πράγματι βρήκαμε τον Ρούλη, το μπεζ κουταβάκι νεκρό, με τα δηλητηριασμένα μακαρόνια στο στόμα.


Τα άλλα δύο θηλυκά κουτάβια ψυχοραγούσαν. Με την ψυχή στο στόμα τα τρέξαμε στον κτηνίατρο που με την άμεση και έγκαιρη βοήθειά του τελικά τα έσωσε. Καταθέσαμε μήνυση στο Α.Τ. Ηλιούπολης με μόνα στοιχεία έναν αριθμό αυτοκινήτου και τα δηλητηριασμένα μακαρόνια που εστάλησαν στο Χημείο του Κράτους.


ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2012 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.


Σας καλούμε όλους να βοηθήσετε στην καταδίκη του δολοφόνου. Ραντεβού στην Ευελπίδων, στο κτίριο 9, στο Τρίτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Συνήθως, στις περιπτώσεις δηλητηρίασης με φόλα, ποτέ δεν πιάνουμε τον δράστη, γιατί πετάει τις φόλες νυχτερινή ώρα και εμείς μαζεύουμε την επομένη τα πτώματα.


Τώρα έχουμε στα χέρια μας μια σπάνια περίπτωση και πρέπει να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί για την καταδίκη του, ώστε αυτή να γίνει παράδειγμα για τους επίδοξους δολοφόνους...  Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα ζωοφιλικά σωματεία και τους απλούς φιλόζωους να σταθούν δίπλα στη ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στις 24 Ιανουαρίου 2012, στις 9 το πρωί, στο κτίριο 9, στο Τρίτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

adespoto