Web Toolbar by Wibiya Ένας μικρός ήρωας έσωσε κουταβάκι σε αυτοκινητόδρομο στο Ρίο ντε Τζανέιρο ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ένας μικρός ήρωας έσωσε κουταβάκι σε αυτοκινητόδρομο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ένα 11χρονο αγόρι ρίσκαρε τη ζωή του προκειμένου να απομακρύνει από έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ένα κουτάβι το οποίο κείτονταν τραυματισμένο στην μέση της ασφάλτου μετά από χτύπημα που δέχθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Η απεριόριστη αγάπη του για τα ζώα τον έκανε να αψηφήσει κάθε κίνδυνο προκειμένου να σώσει το κουταβάκι. Έτσι μπήκε στον αυτοκινητόδρομο, πήρε στα χέρια του το κουταβάκι και το απομάκρυνε σώζοντας του ουσιαστικά τη ζωή. Η μητέρα του, Rubia Liliana Rose, ανέφερε ότι ο γιός της είναι λάτρης των ζώων και ειδικά δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα εγκαταλελειμμένα και τα κακοποιημένα. 

Ο κτηνίατρος Denilson da Silva Vargas του Κέντρου Ελέγχου Ζώων δήλωσε ότι το κουτάβι είναι καλά και απολαμβάνει την ιατρική φροντίδα. Οι φωτογραφίες στάλθηκαν στην ιστοσελίδα Guarda Sol Βραζιλίας από τη φωτογράφο Rafaela Martins η οποία με τον φωτογραφικό φακό της αποθανάτισε τον ηρωισμό του 11χρονου Jean Fernandez που χάρη σ΄αυτόν γλίτωσε το κουταβάκι από βέβαιο θάνατο.