Web Toolbar by Wibiya ΈΛΕΟΣ: Πέταξε το.... κουταβάκι του από το μπαλκόνι - Τον είδε γυναίκα με τα ίδια της τα μάτια ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΈΛΕΟΣ: Πέταξε το.... κουταβάκι του από το μπαλκόνι - Τον είδε γυναίκα με τα ίδια της τα μάτια

ΈΛΕΟΣ: Πέταξε το.... κουταβάκι του από το μπαλκόνι - Τον είδε γυναίκα με τα ίδια της τα μάτιαΣόκαρε τους πάντες ο ιδιοκτήτης ενός κουταβιού στην Ξάνθη ο οποίος το πέταξε από το... μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο. 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή. 

Αυτόπτης μάρτυρας στο αποτρόπαιο σκηνικό ήταν μια γυναίκα η οποία περίμενε επί της οδού Περικλέους μέσα σε σταθμευμένο αμάξι τους γονείς της. 

Όπως κατέθεσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου είδε έναν νεαρό άντρα να πετά το ζώο στο έδαφος από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια το μετέφερε η ίδια στο φιλοζωικό σωματείο της Ξάνθης, ωστόσο το άτυχο κουτάβι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ξεψύχησε λίγες ημέρες μετά. 

Από την άλλη πλευρά συγγενής του δράστη κατέθεσε ότι το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια του νεαρού  και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το βλάψει ή να το βασανίσει. 

Ωστόσο η έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη κρίνοντάς τον ένοχο και επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. 

star.gr