Web Toolbar by Wibiya O Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου ζητάει εθελοντές! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

O Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου ζητάει εθελοντές!


Αν ενδιαφέρεστε σοβαρά και θέλετε να προσφέρετε την βοήθειά σας εθελοντικά, στα αδέσποτα, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα του Ρεθύμνου παρακαλούμε καλέστε στο 6975720313.


Ενδιαφερόμαστε για άτομα που μπορούν να φιλοξενήσουν ζώα, άτομα με δίπλωμα οδήγησης, άτομα δραστήρια, που να αγαπούν πραγματικά τα τετράποδα και να θέλουν να προσφέρουν!  


Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! Στο νομό Ρεθύμνου πολλά ζώα υποφέρουν! Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να τα σεβόμαστε όπως τους πρέπει! Τα ζώα αισθάνονται σαν κι εμάς, πεινάνε, κρυώνουν, πονάνε! Το καλοκαίρι πεθαίνουν απ’ τη δίψα ή καίγονται μέσα σε κάποιο σκουριασμένο βαρέλι! Ας προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την κατάσταση αυτή! Ας γίνουμε εμείς η φωνή τους! Ας γίνουμε η ασπίδα προστασίας τους! Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου κάνει ότι μπορεί με ανύπαρκτα μέσα βοήθειας! Δεν υπάρχουν χρήματα να πληρώσουμε τους κτηνίατρους. Δεν έχουμε την υποστήριξη της πολιτείας. Είμαστε εθελοντές και παλεύουμε με πράγματα πάνω από εμάς και τις δυνατότητές μας!


Βοηθήστε μας, ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε οριστικά την εικόνα της πόλης μας. Την εικόνα που παίρνουν μαζί τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας! Είμαστε 4 άτομα, δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς την βοήθεια τη δική σας.


goodnet.gr