Web Toolbar by Wibiya Τον πήρε ο τυφώνας και κατάφερε να επιστρέψει σπίτι με σπασμένα πόδια ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τον πήρε ο τυφώνας και κατάφερε να επιστρέψει σπίτι με σπασμένα πόδια

Ο Μέισον μετά την εγχείρηση μπορεί επιτέλους να σταθεί στα τέσσερα πόδια
Όταν πέρσι το καλοκαίρι ο τυφώνας έπληξε την Αλαμπάμα, πήρε μαζί του και ένα σκυλάκι τον Μέισον και ταυτόχρονα κατέστρεψε το σπίτι του. Οι άνθρωποι μετρούσαν τις ζημιές όταν διαπίστωσαν ότι το σκυλάκι τους έλειπε. Το έψαξαν παντού, στα συντρίμμια του σπιτιού, στην γύρω περιοχή, αλλά μάταια. Τρεις βδομάδες μετά, και αφού το πήραν απόφαση ότι δεν θα τον ξανάβλεπαν, ο Μέισον έκανε την εμφάνισή του. Τον βρήκαν ξαπλωμένο στον πόρτα του σπιτιού. Μόλις τους είδε, κούνησε την ουρά του αλλά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Ήταν αφυδατωμένος και σε κακά χάλια. Είχε μείνει ο μισός.


Τον πήραν αμέσως στον κτηνίατρο. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι τα οστά των δυο μπροστινών του ποδιών είχαν γίνει θρύψαλα. Η εγχείρηση ήταν δύσκολη και πολύωρη αλλά επιτυχής. Τα έξοδα όμως ήταν πολλά και δυσβάστακτα. Η τοπική φιλοζωική οργάνωση δημοσιοποίησε το πρόβλημα και οι εισφορές που έγιναν ήταν αρκετές για να καλύψουν τα έξοδα θεραπείας.

Οι λεπτομέρειες της περιπέτειας του Μέισον δεν άργησαν να γίνουν γνωστές. Με βάση τις διάφορες μαρτυρίες που μπόρεσε να μαζέψει η τοπική εφημερίδα, ο τυφώνας πήρε και σήκωσε τον Μέισον και τον έριξε τρία χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Η επιστροφή δεν μπορούσε να ήταν περισσότερο επώδυνη. Ο σκύλος, μη μπορώντας να περπατήσει, υποφέροντας φρικτούς πόνους λόγω των σπασμένων του ποδιών, κατόρθωσε να προχωρήσει αρκουδίζοντας για τρεις βδομάδες. Παραδειγματική αντοχή, θέληση και αφοσίωση!

Τώρα μπορείτε να δείτε ένα σύντομο φιλμάκι για τον Μέισον και την περιπέτειά του:


anthroposkaiskylos.blogspot.gr