Web Toolbar by Wibiya Αγρίεψαν τα κόργκι της βασίλισσας Ελισάβετ ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Αγρίεψαν τα κόργκι της βασίλισσας Ελισάβετ


Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Μαξ

Μαζεμένα τα κακά που βρήκαν τελευταίως τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρη, ήρθε τώρα η άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Μαξ,  το σκυλάκι της πριγκίπισσας Βεατρίκης, από τα κόργκι της βασίλισσας Ελισάβετ. Παραλίγο να χάσει το ένα του αυτί ο καημένος ο Μαξ και οι πληγές σε όλο του το σώμα δεν είναι λίγες. Η ειρωνεία είναι ότι, όταν ο Μαξ χάθηκε πέρσι, στην ομάδα διάσωσης συμμετείχε και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ.

Όλοι τώρα στα ανάκτορα περιμένουν τον Δόκτορα Μάγκφορτ να κάνει το θαύμα του. Πρόκειται για τον διασημότερο συμπεριφορολόγο σκύλων και αστέρι της Αγγλικής τηλεόρασης. Πριν ακόμη πιάσει δουλειά ο Δρ Μάγκφορντ διετύπωσε κάποιες σκέψεις. Είπε συγκεκριμένα ότι τα κόργκι έχουν αναπτύξει την ψυχολογία της αγέλης και, ως εκ τούτου, θεωρούν οποιοδήποτε ξένο ως απειλή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ (δεξιά) με μερικά από τα κόργκι της
Ο Σταν Ρόλινσον, ο οποίος θεωρείται αυθεντία σε θέματα επιθετικότητας, πιστεύει ότι το πρόβλημα με τα κόργκι οφείλεται σε ελλειπή κοινωνικοποίηση την εποχή που ήταν κουτάβια. «Αν φέρεις αυτά τα σκυλιά σε επαφή με άλλα σκυλιά και ανθρώπους όταν ακόμη είναι κουτάβια, θα γίνουν ολοκληρωμένοι σκύλοι χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς» κατέληξε ο Ρόλινσον.

Ο πολύς Δρ Μάγκφορντ