Web Toolbar by Wibiya Αλμυρός, Βόλος: Βρήκε δηλητηριασμένα τα δύο της σκυλιά, μέσα στο σπίτι της! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αλμυρός, Βόλος: Βρήκε δηλητηριασμένα τα δύο της σκυλιά, μέσα στο σπίτι της!


Eικόνα φρίκης αντιμετώπισε η ιδιοκτήτρια 2 σκύλων στην οδό Βόλου 9 στον Αλμυρό, όταν πήγε το βράδυ στις 1π.μ, αργά δυστυχώς, πράγμα που σπάνια τύχαινε, να τα βάλλει μέσα στο σπίτι για να μην ενοχλούν όπως έκανε κάθε βράδυ και μεσημέρι σεβόμενη τις ώρες κοινής ησυχίας.
Διατηρούσε 2 σκυλιά –που τα είχε μαζέψει από κουτάβια αδέσποτα- στην αυλή της έχοντας την περιφράξει καλά τόσο για να μην φεύγουν και ενοχλούν όσο και για να είναι σίγουρη ότι κανείς δεν θα τους κάνει κακό όσο αυτή δούλευε και τα σκυλιά ήταν απροστάτευτα.
 
Δυστυχώς η περίφραξη- κάγκελα 1.60ύψος με δίχτυ επιπλέον- δεν μπόρεσε να τα σώσει από την κακία και τον φθόνο περιοίκων γιατί όπως μας εξηγεί μόνο γείτονες
θα γνώριζαν πως και πότε να δράσουν ανενόχλητοι!
 
Ένα ήταν ήδη πεθαμένο,το άλλο χαροπάλευε. Ο κτηνίατρος που ήλθε προσπάθησε όλη νύχτα να το σώσει, αλλά μάταια, το σκυλί ξεψύχησε μετά από μια μαρτυρική νύχτα στις 7π.μ.
 
Η κτηνιατρική εξέταση έδειξε ότι τα σκυλιά πέθαναν δηλητηριασμένα…..αναμένεται και η τοξικολογική που ζήτησαν να γίνει οι πενθούντες στην κυριολεξία ιδιοκτήτες για να ενταχθεί στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν το πρωί του Σαββάτου 2/8 στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
 
Και βέβαια παραμένει το ερώτημα. Γιατί τόση κακία; Σε τι έφταιξαν δύο αδύναμα συναισθανόμενα πλάσματα; Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον γείτονα σου; Δεν μπορείς να το λύσεις με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παρά μαίνεσαι εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων;. Θα πας στην εκκλησία μετά; Γιατί; Θα ζητήσεις άφεση η θα προσκυνήσεις σαν να μην συνέβη τίποτα;
 
Είσαι δολοφόνος και δη στυγνός αφού δεν σέβεσαι την ζωή.

Το κείμενο μας στάλθηκε από τον ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ.

adespoto