Web Toolbar by Wibiya Απείλησαν να την σκοτώσουν γιατί φροντίζει τα αδέσποτα ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Απείλησαν να την σκοτώσουν γιατί φροντίζει τα αδέσποτα

Η κυρία Ελένη Γερνά, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματίων και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, μας ενημέρωσε ότι στις 03/08/2012 υπέστη ξυλοδαρμό από γείτονά της, και όχι μόνο η ίδια, αλλά και φιλοξενούμενός της, γιατί την θεώρησε υπεύθυνη για την ύπαρξη αδέσποτων στην περιοχή τους! 

Όπως μας εξήγησε η κα Γερνά - και κατέθεσε στον Εισαγγελέα - ο γείτονάς της είναι η τέταρτη φορά που της επιτίθεται, τις δύο για πολύ ασήμαντο λόγο, την τρίτη φορά για την ύπαρξη αδέσποτων έξω από το σπίτι της όπου έχει ήδη κάνει καταγγελία στις 11/7/2012 για κακοποίηση ζώων στο ΑΤ Ιερισσού.

Στην τέταρτη φορά και τελευταία, ο κύριος Π. Τ. και ο γιος του Τ. Τ. επιτέθηκαν στον φιλοξενούμενο αλλά και στην ίδια την κα Γερνά με ιδιαίτερα υβριστικό τόνο, και επιθετικές κινήσεις εναντίων τους, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να αναστατωθούν και να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος τους. Πατέρας και γιος άρχισαν να τα κλοτσούν και να τα χτυπούν με κοντάρι, απείλησε για την ζωή τους, αλλά και για την ζωή της ίδιας! 

Πάνω σε αυτόν τον πανικό τα δύο σκυλιά της κα Γερνά, ξέφυγαν της προσοχής της και διέφυγαν μαζί με τα αδέσποτα, ενώ η κα Γερνά καλούσε την αστυνομία να στείλει περιπολικό να προστατέψει πρωτίστως τους ίδιους και δευτερευόντως τα σκυλιά από το μένος των δύο αντρών! 

Τελικά αφού η κατάσταση ηρέμησε, η κα Γερνά βρήκε τα σκυλιά της αλλά ο γιος του δράστη συνέχισε να την απειλεί ότι την επόμενη μέρα δεν θα είναι ζωντανά! 

Μετά από όλα αυτά, η κα Γερνά, προσέφυγε στον Εισαγγελέα υποβάλλοντας μήνυση ζητώντας την τήρηση του αυτοφώρου για όλες τις ανωτέρω βίαιες πράξεις εναντίων της, ωστόσο μέχρι σήμερα - τρεις μέρες μετά - δεν έχει τηρηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και τόσο η ίδια όσο και τα αδέσποτα βρίσκονται εκτεθειμένα σε πιθανή επόμενη έξαρση των εν λόγω κυρίων.


happydogsworld.com