Web Toolbar by Wibiya 25 σκυλιά κλεισμένα μέσα σε ένα στάβλο στο Αίγιο ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

25 σκυλιά κλεισμένα μέσα σε ένα στάβλο στο Αίγιο

Πριν λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι στο Αίγιο, Ελληνοβελγίδα έχει κλείσει μέσα σε έναν στάβλο 25 αστείρωτα χωρίς φαγητό και νερό! 

Ο φιλοζωϊκός σύλλογος της Ακράτας, ο οποίος και βρίσκεται μακρυά από το περιστατικό, ανέλαβε την διαδικασία με αστυνομία και Εισαγγελέα, αλλά αδυνατεί να πάρει τα 25 σκυλιά στο καταφύγιό του το οποίο είναι υπερπλήρες. 

Ζητούν βοήθεια από σωματεία και φιλόζωους για φιλοξενίες και τροφές. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, να καλέσει άμεσα στο τηλέφωνο6945704994

Όπως πληροφορηθήκαμε, τα σκυλιά είχε ζητήσει η Ελληνοβελγίδα από τον ιδιοκτήτη του στάβλου να τα κρατήσει εκεί για 5 μέρες, ωστόσο βρίσκονται μέσα για παραπάνω από 1 μήνα. 

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του στάβλου, ειδοποίησε σήμερα την Πρόεδρο του Συλλόγου, και η κα Σοφιανοπούλου, έσπευσε στο σημείο αν και όπως αναφέραμε και πριν βρίσκεται πολύ μακρυά από το μέρος δράσης του συλλόγου. 

Η κα Σοφιανοπούλου, προσπαθώντας να βρει λύση στο θέμα, ζήτησε την συνδρομή του Δήμου Αιγίου, ο οποίος δήλωσε ότι αδυνατεί να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια καθώς δεν διαθέτει κάποιον χώρο η κυνοκομείο! 

Η Ελληνοβελγίδα με την μητέρα της οι οποίες όπως συμπεραίνεται συμπεριφέρονται ως συλλέκτριες, έχουν και στο παρελθόν δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα καθώς, νοικιάζουν κάποια κτήματα στην ευρύτερη περιοχή, μαζεύουν σκυλιά, τα οποία τοποθετούν στους χώρους που κατά καιρούς έχουν νοικιάσει, κάνουν κάποιες λίγες στειρώσεις και στην συνέχεια καθώς αδυνατούν να στειρώσουν τον πληθυσμό όλων των ζώων που μαζεύουν και να ανταπεξέλθουν σε τροφές και φάρμακα, τα ζώα πολλαπλασιάζονται, αρρωσταίνουν.

Πριν λίγη ώρα ήρθαν και στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες τις οποίες θα δείτε παρακάτω. Εν τω μεταξύ, από τον Σταθμό Μέριμνας Ζωων Πάτρας, έχει ήδη ξεκινήσει αυτοκίνητο με κτηνίατρο που πάνε προς το σημείο και θα παραλάβουν 4 σκυλιά 


Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα


happydogsworld.com