Web Toolbar by Wibiya Κάνουν φοβερή παρέα!! -Μια αγριόπαπια στην παρέα των σκύλων ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κάνουν φοβερή παρέα!! -Μια αγριόπαπια στην παρέα των σκύλων

Ο σκύλος Σκιπ και η αγριόπαπια 50 πέννες φίλοι αγαπημένοι


Μιας ημέρας ζωή είχε η αγριόπαπια, όταν την παρέδωσαν στο κέντρο προστασίας άγριας ζωής του Σέλμπι στην Αγγλία. Οι σωτήρες της τη βρήκαν σε κοντινό δάσος, όπου διαφέντευε μια αλεπού. Ήταν μόνη, κατατρομαγμένη και εξασθενημένη. Αν δεν την προλάβαινε η αλεπού, θα πέθαινε από το κρύο και την πείνα.

Η αγριόπαπια δεν τα πάει τόσο καλά με την μπάλα
  
Την έβαλαν σε ένα κλουβί μαζί με μια ξεσκονίστρα με φτερά για να υπάρχει κάποια αίσθηση μητρικής στοργής. Της έδωσαν το όνομα 50 πένες, γιατί ήταν τόσο μικρή όσο ένα νόμισμα 50 πενών. Το κλουβί της ήταν ανάμεσα σε κλουβιά με σκύλους, ώστε τα μόνα ζώα που έβλεπε και άκουε ήταν σκυλιά. Εκείνα την έβλεπαν με περιέργεια. Ήταν εξοικειωμένα με την παρουσία διάφορων ζώων και πουλιών και δεν έδειχναν επιθετικές διαθέσεις.

Μόλις άρχισε να μεγαλώνει, την άφησαν ελεύθερη στην αυλή. Εκεί γνώρισε καλύτερα τους σκύλους, τους οποίους ακολουθούσε παντού. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν κουτάβι και όχι πάπια.

Η αγριόπαπια κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει την αγάπη της

Από την αρχή όμως έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στον σκύλο Σκιπ. Έγινε η σκιά του. Όπου πήγαινε ο Σκιπ, από πίσω του η 50 πένες. Το πρόβλημα ήταν που δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε σκυλίσια παιγνίδια. Για παράδειγμα, δεν μπορούσε να πιάσει την μπάλα με το ράμφος της, όσο και αν έτρεχε πίσω της. Τόσο πολύ σκύλος αισθάνεται που το βράδυ κοιμάται μαζί με τον Σκιπ και τους άλλους σκύλους.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στο μέλλον η αγριόπαπια: Θα μείνει όλη της τη ζωή με τους σκύλους ή θα ερωτευτεί κάποιο αρσενικό του είδους της και θα πετάξει μακριά μαζί του;

anthroposkaiskylos.blogspot.gr