Web Toolbar by Wibiya ΚΤΕΛ Λάρισας: Δύο οδηγοί αρνήθηκαν κατά παράβαση του νόμου να ταξιδέψει ζώο στην καμπίνα ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΚΤΕΛ Λάρισας: Δύο οδηγοί αρνήθηκαν κατά παράβαση του νόμου να ταξιδέψει ζώο στην καμπίνα


Στις 28 Ιουλίου 2012 (λίγες μέρες μετά την καταγγελία για τα ΚΤΕΛ Ηλείας) μία νεαρή κοπέλα προσπάθησε να ταξιδέψει με το ΚΤΕΛ Λάρισας για τη Λαμία. Όπως καταγγέλει ζωόφιλη από το σύλλογο της περιοχής, ο οδηγός αρνήθηκε παράνομα να τοποθετήσει το ζώο της μέσα στην αίθουσα επιβατών παρ όλο που ήταν μικρόσωμο και μέσα σε κλουβί, ακριβώς όπως ορίζει ο νόμος.
 
Σε επιμονή της κοπέλας ότι έτσι προβλέπεται από το νόμο την κορόιδευε, της είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο νόμος  και ότι αυτός κανονίζει και δεν τον νοιάζει τίποτα. Μία συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται σε διάφορα ΚΤΕΛ, παρότι οι εταιρείες μπορεί να έχουν συμμορφωθεί με το νόμο και να αποδέχονται τουλάχιστον στα χαρτιά τα ζώα μέσα στις καμπίνες!
 
 Στη συνέχεια, ο αυθάδης οδηγός την έπιασε από το χέρι και την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το ζώο,  να σπάσει το κλουβί και το ζώο να πεταχθεί έξω. Την τελευταία στιγμή έπιασε το ζώο και ευτυχώς δεν το έχασε ενώ το λεωφορείο έφυγε!
 
Το σκηνικό όμως επαναλήφθηκε και με το επόμενο λεωφορείο, που επίσης αρνήγθηκε να την πάρει με το ζώο μέσα στην καμπίνα. 
 
Η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε την αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του οδηγού για επίθεση εναντίον της και του ζώου. Η κ Μπαρτσιώκα μίλησε με αρμόδιο αστυνομικό και αναμένονται διαδικασίες εις βάρος του οδηγού, όπως επίσης ορίζει ο νόμος!
 
Με θράσος οι οδηγοί κάνουν ό,τι θέλουν ενώ ο νόμος είναι σαφής!
 
Τον υπενθυμίζουμε και ας ελέγξουν επιτέλους τα ΚΤΕΛ τους οδηγούς τους!!!

Οι επιβάτες με ζώα έχουν δικαιώματα και δεν μπορούν να περνάνε αυτή την ταλαιπωρία κάθε φορά για να ταξιδέψουν!
 
adespoto.gr