Web Toolbar by Wibiya Δήμος Δάφνης: Θεωρούν λύση την ευθανασία για 30 σκυλιά ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Δήμος Δάφνης: Θεωρούν λύση την ευθανασία για 30 σκυλιά


Δημοσιεύουμε αυτούσιο το email που έφτασε στο adespoto.gr: Σε αυτό το εγκαταλελειμένo σπίτι στη Δάφνη ζούσε τοξικομανής με 30 σκυλιά. Εδώ και μια εβδομάδα όμως έχει εγκαταλείψει και το σπίτι και τα ζώα τα οποία είναι ως επί το πλείστον μικρής ηλικίας, μικρόσωμα, ημίαιμα πινσεράκια.

 
Εθελοντές πήγαν στο σπίτι και κατάφεραν να πάρουν τρία σκυλάκια για αιματολογικές, αποπαρασίτωση. Τα έχουν σπίτι τους με πυρετό όμως η κατάσταση είναι πολύ άσχημη για τα υπόλοιπα ζώα.
 
Χρειάζονται επειγόντως ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ για τα σκυλάκια καθώς ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ από το ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ. Μάλιστα ο Δήμαρχος στους εξαγριωμένους γείτονες είπε να τα αφήσουν να πεθάνουν και ότι αυτός θα στέλνει να πετάνε τα νεκρά. Και ήδη αυτό έγινε. Εννέα νεκρά σκυλιά ήρθαν ήδη και τα πήραν και τα πέταξαν. Περιμένουν και τα υπόλοιπα.
 
 
Σήμερα οι ίδιοι εθελοντές θα πάνε στο Δήμο να δουν τι μπορεί να γίνει αλλά χρειάζεται η συνδρομή / παρουσία μιας φιλοζωικής. Παρακαλούνται τόσο οι εθελοντές όσο και οι φιλοζωικές να βοηθήσουν για την ανεύρεση φιλοξενίας για τα ζώα αλλά και για τη συμπαράσταση στο θέμα της επικοινωνίας με το ΔΗΜΟ.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ 6975106489

adespoto