Web Toolbar by Wibiya Φλώρινα: Γέμισε με σκάγια το σώμα σκύλου! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Φλώρινα: Γέμισε με σκάγια το σώμα σκύλου!

Η φιλοζωική ομάδα «Ζωόφιλοι Φλώρινας» κατέθεσαν μήνυση σήμερα εναντίον εκείνου, που χθες Κυριακή πυροβόλησε κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής τον σκύλο, που βλέπετε. Το σώμα του ζώου είναι γεμάτο σκάγια. Οι ακτινογραφίες πείθουν και τους πλέον δύσπιστους! Όμως η τοπική κοινωνία κωφεύει και δεν μιλά!

Αλήθεια η Πανελλήνια Κυνηγετική Ομοσπονδία πότε θα το τοποθετηθεί επί του θέματος; Όλοι αυτοί βγάζουν κυνηγετικές άδειες προκειμένου να αποκτήσουν καραμπίνες, κυνηγοί δηλώνουν. Κάνουμε λάθος; Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που οπλοφορούν παράνομα ας περιοριστούμε σ’ εκείνους, που τις κατέχουν παράνομα.

Τελικά με τόσα «μαζεμένα» περιστατικά ποιος ακόμα πιστεύει, ότι υπάρχουν και καλοί κυνηγοί, έστω για δείγμα, οι οποίοι δεν σκοτώνουν για πλάκα αλλά για απόλαυση ή επειδή τους το δίδαξε ο παππούς τους ή επειδή αγαπούν τη φύση; Πότε θα ξεκινήσει ή θα νομοθετηθεί συστηματικός έλεγχος για όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν ή ήδη κατέχουν καραμπίνες;
 

Οι φιλόζωοι εθελοντές, που έσπευσαν, να σώσουν το ζώο τονίζουν: «Νιώθουμε ντροπή σαν φιλόζωοι και σαν Φλωρινιώτες ... Η σιγή είναι συνενοχή, δεν μπορούμε να κλείνουμε πλέον τα μάτια και να αφήνουμε στην τύχη τους τα ζώα απλά αδιαφορώντας. Θέλουμε την συμπαράσταση όλων σας. Το σκυλί είναι σε σχετικά σταθερή κατάσταση αλλά τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα. Ζητάμε άμεσα κάποιον να φιλοξενήσει αυτό το πλάσμα ώστε να ολοκληρώσει τη θεραπεία του. 
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6979434839, 6936889494 6970802925, 6981365458».

Η σιωπή εκείνων που γνωρίζουν και δεν μιλούν είναι συνενοχή σε αυτό το έγκλημα.