Web Toolbar by Wibiya Θεσσαλονίκη: Προτίμησε να σκοτώσει τον σκύλο αντί να κόψει ταχύτητα! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Προτίμησε να σκοτώσει τον σκύλο αντί να κόψει ταχύτητα!


Η Ευαγγελία Χαντόγλου χθες το απόγευμα στις 19:30 σταμάτησε με το μηχανάκι της στον περιφερειακό δρόμο από τη Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», για να τον διασχίσει το αδέσποτο σκυλί, που βλέπετε στη φωτογραφία. Το ζώο πετάχτηκε μεν, αλλά ευτυχώς οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων εκείνη τη στιγμή πρόλαβαν και σταμάτησαν.
Έτσι το αδέσποτο προς στιγμήν γλύτωσε και επέστρεψε στο σημείο, που αρχικά βρισκόταν. Όμως μόλις είδε, ότι ο δρόμος άδειασε, προσπάθησε ξανά να περάσει απέναντι. Εκείνη τη στιγμή η Ευαγγελία είχε κάνει αναστροφή, είχε σταθμεύσει το μηχανάκι της, για να πιάσει και να απομακρύνει το αδέσποτο από το οδόστρωμα.
Όμως ο οδηγός ενός βαν, που είδε, ότι το ζώο διέσχιζε τον δρόμο, δεν έκοψε ταχύτητα, ενώ προλάβαινε, να το κάνει! Αντιθέτως αναβόσβησε (!) τα φώτα του αυτοκινήτου του, για να κάνει σινιάλο (!) στο ζώο ώστε να απομακρυνθεί, αντί εκείνος να πατήσει φρένο και να σταματήσει!
Φυσικά το ζώο, που δεν ξέρει ούτε τον Κ.Ο.Κ., ούτε τι σημαίνει - όταν ο οδηγός ενός οχήματος αναβοσβήνει τα φώτα - πέθανε ακαριαία από το χτύπημα.
Ακόμα και αν το ζώο μπορούσε, να καταλάβει, τι σημαίνει, όταν κάποιος αναβοσβήνει τα φώτα, δεν θα μπορούσε, να τα δει, αφού ο ήλιος εκείνη την ώρα έλαμπε!
Αυτός ο άνθρωπος, που σκότωσε το σκυλί, δεν σταμάτησε και συνέχισε κανονικά την πορεία του… Προφανώς θεώρησε, ότι προσπάθησε αρκετά να μη γίνει φονιάς!
Δυστυχώς η Ευαγγελία μέσα στον πανικό της δεν πρόλαβε, να κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του βαν, για να καταγγείλει τον εγκληματία οδηγό.
zoosos.gr